3 Breastfeeding regler som er ment å være Broken


   Av Carrie LauthBreastfeeding råd vrimler av foreldre magasiner, bøker, nettsteder, og til og med gratis hefter fra formel produsenter. Noen av opplysningene er motstridende og noe av det er rett og slett usant. For eksempel, her er 3 dårlig råd og hvorfor theyre bundet til å føre til problemer.

1) Bare sykepleier for XXX minutter per side

Fyll ut de tomme her. Det kan være 5 minutter, 10 minutter eller 15 minutter, men ammende blir ofte bedt om å se på klokken i stedet for å se deres baby. Velmenende mennesker (som Arbeiderpartiet og levering sykepleier som fortalte meg dette etter min eldste ble født) sier dette fordi de tror at sårhet har å gjøre med hvor lenge eller hvor ofte babyen sykepleiere. Det doesnt. Sårhet har å gjøre med hvordan babyen sykepleiere.

Så hvorfor er dette dårlig råd?

Fordi babyer CANT si tid. En nyfødt kan ta 15 minutter for å amme på ett bryst, spesielt hvis he (og youre) fremdeles innlæring tauene. Dont sette en tidsbegrensning på newborns nursings. Det finnes ikke noe slikt som ikke næringsverdi suger. Baby vil alltid bli belønnet med unser eller dråper melk så lenge han er på brystet.

I tillegg er den melken som barnet får i slutten av fôring, etter den andre nedstigningen, høyere i fett og kalorier. Begrense tid på brystet kan for enkelte barn, fører til langsom vektøkning, fussiness, overdreven gassiness og andre problemer.

2) brystmelk babyer akterdekk hver dag

Mens mange unge brystmelk spedbarn har en skitten bleie hver dag, mange dont. Dette har ført til mye angst for den del av en fattig mor som tror hun babyen er sulten hvis han doesnt fylle en bleie hver dag. Husk at morsmelk er fordøyd fullstendig og det er ingen eller liten “avfall”. Noen ganger, spesielt i en periode med rask vekst, vil babyen din hoppe dager innimellom avføring. Mitt andre barn gikk 8 dager uten avføring en gang da han var nyfødt, og jeg var bekymret. Når han endelig gå, gjorde han opp i kvantitet det han manglet i frekvens. Hvis minnet serverer ble flere masse klesvask nødvendig for å rydde opp i de resulterende rot!

Hvis barnet ditt er å produsere rikelig med våte bleier, har ingen tegn til dehydrering og økende vekt i henhold til planen, er he sannsynligvis bra. Konsistensen av hans bevegelser i stedet for frekvens er en mer nøyaktig tegn på forstoppelse. Husk at helt brystmelk spedbarn ikke får forstoppelse. Hvis en baby som spiser noen faste strever med å passere en hard avføring, ring din lege eller ammer konsulent. Og dont begrense sin tid på brystet.

3) Dont la ham du bruk for en smokk

Dette er en annen velmenende råd som råd giver prøver å lette belastningen på amming mor, men det røper en mangel på forståelse av amming forholdet.

Brystmelk spedbarn ikke bare amme når de er sultne. De har også sykepleier når de er tørst, trøtt, over-stimulert, redd, hurt, kommer ned med en sykdom, ensom eller lei. Og thats ok. Hyppig sykepleie holder en mothers milk leverer på et høyt nivå for å møte baby behov. En baby som plutselig ønsker å amme “konstant” kan gå gjennom en vekstspurten og signaliserte til mor å “sende mer melk!” på en effektiv måte som mulig. Eller han kan være tenner eller på annen måte ikke følelsen godt. Tenk på hvordan du kan føle deg om du sier at du shouldnt din komfort Preschooler da de falt ned og flådd sine kneet. En baby som bruker brystet som en “smokk” er ikke annerledes at det ungdom, eller en venn som kaller deg for en skulder å gråte på. It kalles forholdet.

Sykepleie er også hyggelig for babyer. Suger er en trøst og regulerer nervesystemet, og for små barn, den beste slags suger er den typen som finner sted på brystet. Babyer som tilbys smokker tendens til å avvenne tidligere enn babyer som dont ta dem.

Hyppig sykepleie har også fordeler for mor. Nivåene av visse hormoner holdes konstant i blodet hennes, hjalp henne til å føle seg roligere og mer immun mot stress, og lykkeligere. Hyppig sykepleie har også en tendens til å holde fruktbarhet unna, som kan være en ønskelig bivirkning og beskytter helsen hennes lang sikt.

The bottom line? Lytt til barnet og din egen sunn fornuft og lytter mindre til bøkene og råd givers.For mer amming råd som vil hjelpe deg å amme babyen din i ett år (eller lenger!) Besøker http://www.TheHappyBreastfeeder.com Ditt amming dager vil være over før du vet ordet av det. Life er for kort til å bære en stygg sykehjem bra http://www.SexyNursingBra.com