9 tips for å Lettere Single Parenting


   Av Christina RoweThe virkeligheten blir en mor eller far er en tøff jobb. Prøver å sjonglere rollene som to foreldre hver dag kan være slitsomt, frustrerende og overveldende.

Komme organisert er en måte å minimere mengden av arbeid og kjøre en mer strømlinjeformet, roligere husholdning. Prøv noen av tipsene nedenfor, og før du vet ordet av det du blir mindre stresset og mer fokusert og i stand til å bruke mer kvalitetstid med barna dine!

  Tid dine telefonsamtaler. Hvor mange ganger har du brukt timer prater på telefonen, bare for å henge opp og innser at du dont har tid til å gjøre hva du ville gjøre? Sett en timer ved telefonen. Når det ringer, høflig fortelle innringeren at du må henge opp. Du føler deg mer kontroll og få mer tid til å oppnå dine mål.

  Clean out your kidsboken poser en gang i uken. Ta skolen merknader og legg dem i en mappe. I det øyeblikk gå gjennom mappen og kaste ut alt som ikke trenger å bli besvart. Iverksette tiltak på alle andre bokstaver og skrive dem sjekker til PTA og reserver klubben nå før du glemme!

  Sett barnaklærne ut hver natt for skolen neste day.If du har veldig små barn kan du spare tid ved å kle dem i deres skole klærne etter kveldens bad og la dem sove i dem. Klærne blir rene, men kanskje litt skrukkete, og du kan hodet ut døren så mye raskere.

  Review timeplanen hver morgen og kveld. Gjøre endringer for ting som kan komme opp uventet.

  Planlegg en bestemt tid til å svare på e-post.

  Rengjør huset og vaske hver dag, i stedet for en gang i uken. Det er mye lettere å kaste en belastning på vaskeriet i mens du ser TV om kvelden enn å bli overveldet med tonnevis av det i helgen. Tilordne en rengjøring oppgave hver dag, for eksempel: mandag, bad, tirsdag, vakuum, torsdag, kjøkken, etc. Ved å bryte ned de store oppgavene du blir mindre overveldet og huset vil bli en mye renere!

Gi ungene litt husarbeid! Selv et lite barn kan hjelpe folde vaskeriet og fjerne middagsretter fra tabellen. Har familien din hjelpe ut, etter alle de bor der også!

  Vær nådeløs med tiden din! Prøv å planlegge en time om dagen i fokus tid: tid til å bestemme hva som er viktig for deg.

  Og husk å belønne deg selv. Det kan være alt, stor eller liten, som oppdateres deg og at du enjoy.Christina Rowe er forfatter av den nye boken “Syv hemmeligheter til en vellykket Skilsmisse-What Every Woman Needs to Know». Finn ut overlevelse ferdigheter som vil spare deg for tid, penger og hjertesorg under skilsmissen din. For din gratis kapittel av boken går til: http://www.secretsofdivorce.com