A Guide to Samui Travel


   Ved SimolzearSamui er en sjelden perle av øyer som kan skryte av å bevare den rolige enkelhet tropiske hideaway. Dens viktigste kjennetegn er krystallklart hav og pulveraktig hvite sandstrender. Det er den tredje største øya i Thailand og tiltak på 21 av 25 km. i bredde og lengde. Det er en av de 80 tropiske øyer og en av de få som har vært bebodd av mennesker. En ryggen av fjellene fra hver til vest. En stor del av innlandet omfatter åser og skoger. The Emerald Paddy felt og kokospalmer lage en pen bilde.

Getting There: Samui ligger rundt 80 kilometer fra Surat Thani og 560 km fra Bangkok. De besøkende kan komme til øya via luften fra Bangkok eller via ferje tjenester fra byen Surat Thani. Major tilgang er fortsatt gjennom sjøen og det er mange bilferje tjenester som kjører kontinuerlig til vestkysten av Don Sak og passasjer håndverk mellom Na Thon og Surat Thani. Det tidsberegninger for fergen endres ofte. Båtene er der for å koble Samui til Koh Phangan og Koh Tao. Det er lett å få en ferge fra denne øya og de fleste av reisebyråene har oppdaterte priser og tidsplaner med dem.

Store turistattraksjoner: De største attraksjonene som enhver turist må gå inneholde følgende:

  Angthong National Marine Park: Dette Park består av 42 øyer som har tropisk regnskog, kalkstein massifs, bortgjemte strender og fantastiske dyreliv.

  Wat Khunaram Ko Samui: Dette er et tempel, som viser islands mumifisert munk som var en aktet abbed av dette tempelet.

  Samui Aquarium: Dette akvariet har en utrolig samling av tropiske fisker og levende akvatiske dyr som fargerike koraller og skilpadder.

  Tiger Zoo Ko Samui: Denne dyrehagen er hjem for leoparder og Bengal tigrene. Eventyrerne er også lov til å klikke fotografier med noen av disse awesome dyr.

  Laem Sor Pagoda Ko Samui: Dette er en av de viktigste helligdommer i Samui Island.

  Big Buddha statue: Det er en 12m høy Buddha statue, som ligger ved Wat Phra Yai.

  Bestefar og bestemor stein: Disse bergartene ligger på den sørlige enden av Lamai og ligner mannlige og kvinnelige kjønnsorganer.

Dyrelivet på øya, inkludert monkey teater, krokodille farm, slange gård, elefant trekking, Butterfly Garden og et akvarium.

Komme seg rundt: Hovedveien løkker rundt kokos dekket innvendig og frodig grønn skog på øya, kobler strendene. Øya har et godt nettverk av offentlig transport, spesielt de konverterte lastebiler med benken seter. Du kan reise i privat taxi etter mørkets frembrudd på strendene. Det er gule aircondition taxi og motorsykkel taxier å reise rundt på øya. Jeep og motorbike rentals er lett tilgjengelig her. Mens du reiser gjennom øya, må du huske på at veien er bratt og sandholdig og dermed må du kjøre forsiktig. Nouvos fungerer automatisk, og er veldig lett å ri. Sykkel er lettest tilgjengelig for utleie selv om de ikke er trygge om nettene lenge trips.The artikkel skrevet av Simolzear, kan du gå til nettsiden for mer informasjon som gir informasjon om Samui reise