A Parenting Tips – 3 beste Feil Parents Make


   Av Colleen LangenfeldParenting er en spennende berg-og dalbane på sitt beste. På sitt verste, vel, ønsker ingen å selv gå dit.

Finnes det en måte å sette foreldre odds mer holdent i hjørnet ditt? Jeg tror det.

Mens det er ingen garantier når det gjelder foreldre, er det noen grunnleggende begreper som er nødvendig for menneskelig utvikling. Noen ganger kan denne informasjonen kan føles overveldende til samvittighetsfulle foreldre.

Noen ganger ser på hva som ikke skal gjøre er lettere å fordøye. Så her, basert på mine 2 tiår med foreldre, er de 3 øverste feil foreldre noen ganger.

Mistake # 1. Ikke ute.

Hva er “ikke ser” når det kommer til foreldre? Har du ikke visst hva jeg skal si til barnet ditt når han eller hun har gjort noe du didnt liker? Kanskje du var usikker på om atferden var enda et problem. Du bare følte ubehagelig, men du didnt vet hvordan du skal forklare det til barnet ditt.

Så du bare så den andre veien.

Eller verre, kanskje du lo og gjorde lys av problemet. Selvfølgelig er det et sted for humor i foreldre (en stor plass), men ikke hvis du kommuniserer at problemet er egentlig ikke et problem likevel.

Svar? Holdent ansikt problemer som kommer opp med barnet ditt. Dont sende dem ut som en scene eller stikke hodet i sanden på noen måte. Barnet vet at du gjør dette og bestemmer at disse “familieverdier” du snakker om kan umulig være veldig verdt hvis du CANT Walk the talk.

Få hjelp. Finn svar som passer for deg og din familie hvis du dont allerede vet hva de skal gjøre. Chat med foreldre deg respekt og få sine meninger. Hvis du gjør beslutninger basert på Whats best for dine barn og familien din, youll sannsynlig gjøre det bra. Så slapp. Du dont må vite alt hele tiden. Bare være villig til å lære.

Mistake # 2. Giving i. På regelmessig.

Foreldre Tips 101: trenger du mye konsistens i foreldre for å være vellykket på alle nivå. Mange ganger opplysningene i hvordan dere foreldre vil være mindre viktig enn det faktum at barnet forstår at det som regel youve besluttet på håndheves, dag inn og dag ut.

Hvis du gir deg barnet på alt fra et stykke godteri ved kassa mot å tillate dem å gå til en friend hus du dont godkjenner å kjøpe dyre noen-ting bare fordi “alle s gjør det “, må du få en rygg-bein, mor eller far. Ja, vil det være yowling kl først. Dont gi i. Bestem deg for å gjøre What passer for barnet ditt og henge fast. Vær så konsekvent som du muligens kan.

Tror du that er vanskelig eller ulempe? Ja, det er og it er din jobb. That er derfor du er kalt forelder. (Hvis du ønsker mer foreldre tips, kan du se ressursen boksen nedenfor denne artikkelen.)

Mistake # 3. Being din child beste venn.

It er fristende, isnt det? Du har investert så mye i din bunt av glede. Er det for mye å be om at de elsker deg? Respekter deg? Ønsker du å være deres beste venn?

Vel, i et ord, ja.

Dont misforstå. Å ha et nært, tilfredsstillende forhold til barnet ditt er absolutt en beundringsverdig mål. Problemet med dette foreldre tip-vendt-feil er at timingen er helt feil.

Du kan bare ha det bra forhold til barnet ditt ETTER hardt arbeid av foreldre har gjort … eller i det minste mange, mange år inn i den. Og respekt? That er noe du skal tjene.

Fokuser på å være forelder. Noen ganger betyr det å være tung. Noen ganger betyr det å være naysayer. Noen ganger betyr det å være tvungen. Alltid det betyr å være deres nummer en cheerleader.

Barnet må stole på deg. Perioden. Du må fortelle ham sannheten om alle slags situasjoner som han vokser og noen ganger vil han “trenger” å høre sannheten, men wont “ønsker” å høre det.

Men that er din jobb. Og du kan gjøre det. Hvis du leser artiklene på å være en god forelder, jeg har full tillit til deg og dine foreldre potensial.

Velg å gjøre det som er rett for barnet ditt, og ikke hva er (nødvendigvis) mer praktisk for deg. Hvis du kan gjøre dette konsekvent gjennom årene, det er en veldig god sjanse for at en dag vil du finne at du har en veldig god venn.

Og han er din vaksen child.Colleen Langenfeld har blitt foreldre i over 25 år og hjelper andre mødre nyte Mothering mer på www.paintedgold.com. Besøk hennes hjemmeside for å få foreldre tipset du trenger i dag .