Business Travel: Alle Hva Business Want


   Ved Alessia BraiaWorld for økonomi, handel og utveksling be om en ny form for turisme virksomheten turisme.

Forretningsmenn og kvinner møtes daglig for å bestemme selskapene planer, partnerskap, for å lære nye trender, teknologi og type kommunikasjon eller ganske enkelt å oppgradere og ikke bli overvunnet ved direkte konkurrent.

Hvis svaret på dette behovet er der mange forretningshotell med spesialiserte tjenester til arbeid og velvære områder.

Milan, den økonomiske hovedstaden i Italia, er den italienske byen med høyest antall business hotel.

Hver struktur må ha spesifikke krav for at realøkonomien og handel hotell.

Noen av de viktigste forretningsmøte og ansettelse er i denne byen, så hotellet svaret på dette behov med tilpassede tjenester for forretningsfolk, fra møterommet til soverommet, til å leve et svært handel reise.

Strukturer som hører til store hotell kjeder som Best Western, oppfyller bestemte krav til kvalitet og typer tjenester. The Best Western, faktisk er en av de mest populære hotellkjeder og foreslå en masse ferie slag og hotellet som må respektere noen kvalitetskrav:

– Komfortable rom med Internett og aviser for informasjon

– Bank i hotellobbyen

– Restaurant med fleksibel arbeidstid: med typisk italiensk mat, og også internasjonal mat

– Møterom med alle teknologier

– Konferanse

– Info punkt på messer og arrangementer

– Informasjon om transport: med spesialpriser for flyreiser

– Avslapping områder og rekreasjon: svømmebasseng med boblebad, treningssenter.

The Business turisme i Italia garanti til sine gjester mye moro muligheter: form kunst og museum, til hendelsen of Fair. Den Milano for eksempel foreslå en rik kalender på messer og utstillinger, og hvert år tiltrekker seg mange besøkende. Fra januar til desember Fair området foreslår arrangementer av ulike slag som snakker til en rekke interessenter: fra mote, til sport, fra bil til naturen.

Handelen hotell i Italia er fremfor alt, 4 og 5 stjerner, og alle rommene er helt egnet for som reiser til arbeid:

– Oversize seng for de beste slappe

– LAN internet connection for hvem CANT stoppe arbeidet i rommet også

– Og all den komfort for forretningsfolk

På hotellet er det mange møterom med alle tjenestene til å snakke om felleskontrollert virksomhet, partnerskap, beslutninger og å utveksle økonomisk informasjon mellom ulike land. Handelen Hotell

Så Italia får mange av virksomheten turister som reiser for å møte, kongress, messer, joint ventures, læring landsmøtet.

Når folk reiser for business, trenger de noen spesielle fasiliteter for reise og alle Best Western Hotell i Italia har samarbeidet med flyselskaper, spesialpriser og anlegg i bestilling av flybilletter.

Travel betyr business dynamikk og funksjonalitet. I Malpensa byen berømt for Mapensa flyplassen nær Milano, har Business Hotels forstått dette konseptet og svare nøye til sine krevende kunder. The Best Western Hotel Malpensa gir til forretningsfolk saken dimensjon der de kan jobbe og slappe av seg selv på samme time.Business reise i Italia