Business Travel, bland med Tur i Hellas


   Av Nick NikolisWhen synes du om å reise til Hellas, har du sannsynligvis ville tenke på å gjøre det på fritiden. Mange mennesker besøker Hellas på bryllupsreise, jubileum eller for en familie ferie.

Det er så mye å se i Hellas, så rik historie. Hvem wouldnt elsker mulighet til å se Akropolis i Athen, eller det historiske stedet i Olympia. Kanskje du har Visted Grèce før, eller kanskje du bare har daydreamed om det.

Har du noen gang vurdert å reise til Hellas for din neste internasjonale forretningsmøte?

Du tror at den vakre Mediterrainian strender og næringsliv dont mix. Kanskje tanken på å diskutere forretninger mens grublet av middelalderbyen byen Rhodos virker som en langt hentet ideen. Du er trolig brukt til kjedelige, rutinen forretningsreiser.

Når du bord utgående fly og flyvertinne smiler og sier “Business or pleasure?”; Du sukk og motstrebende si “Business” som tanken på lange kjedelige møter gjør du ønske du skulle på ferie i stedet.

Selv om det kan høres for godt til å være sant, kan du reise for forretninger og fornøyelse på samme tid. I todays hurtigtaktsverden vi må finne tid for oss selv, ellers mister vi hvem vi er.

I stedet for vår virksomhet gir oss livskvalitet, vil vi gi opp vår livskvalitet for virksomheten.

Wouldnt det være fint dersom din ektefelle og barn kan gjøre litt shopping i sentrum av Athen eller sightseeing på Mount Athos mens youre i forretningsmøte eller seminar.

Wouldnt det være flott å ha dem der venter på å komme ut av møtet, slik at du kan følge dem til å se en av de mange majestetiske kirkene ligger i den tidlige kristne og bysantiske Thessaloniki eller å nyte en piknik på thr Greecian kysten .

Du kan også bo et par ekstra dager til å nyte litt sightseeing og avslapning tid.

I dag mange av de greske hoteller tilbyr rom med tilgang til internett; stor kapasitet konferanserom for møter og seminarer, og alle aktuelle acomidations for enhver næringsdrivende.

Det er også mange nye hoteller som har vært bygget med forretningsreisende i tankene. Selv mange av de mindre hotellene har møterom, og selvsagt internett-tilgang.

Når du er vert for ditt neste forretningsmøte eller seminar i Hellas, er du sikker på å imponere dine kolleger. Du kan også oppmuntre dem til å bringe sine familier. Du kunne planlegge gruppe utflukter til steder som Mystras, den Athens agora museum, eller til en av de gamle ruiner som Valley of the Temples.

Mens i Hellas får du ikke bare vil kunne se de mange vakre severdigheter innimellom møter og seminarer, men du vil også kunne nyte den verdensberømte greske kjøkken.

Im at du allerede er kjent med Gyros, baklava og fetaost, men har du noen gang spist dem i Hellas? Har du noen gang prøvd deilig stekt lam eller yaorti. Ikke bare er gresk cousine deilig er det også anbefalt av mange ernæringseksperter som et sunt kosthold.

Med så mange grunner for at du skal få neste arbeidsdag hendelse i Hellas, ville du være klokt å glemme den gamle måten å gå om internasjonale forretningsmøter og seminarer.

Når du blande i litt nytelse med virksomheten, du og dine kolleger er sikker på å gå hjem med ditt sinn forfrisket og stress reduseres, vil du bli enda mer effektiv i dine forretninger når du kan tenke klart.

Neste gang det flyvertinne spør deg “Business or pleasure?”, Du vil være i stand til å smile og si “Begge”. Nick Nikolis arbeider i Atlantica Hotels and Resorts som leder og driver Olive Garden Hus i Rhodos Hellas. Atlantica Hotels and Resorts er en kjede Hotell i Europa for øyeblikket tilbyr losji tjenester i Kypros Hellas og Egypt. Sjekk her Hellas Hotell og Kypros Hoteller .