Business Travel i Adriatic Coast


   Av Alessia BraiaBusiness reise er en av de viktigste formen for turisme i Adriaterhavskysten, som alltid har vært kjent for sine strender og de mange mulighetene for gøy ..

Hva slags turisme og hvorfor Adriaterhavskysten bor denne transformasjonen?

Adriaterhavskysten byene har en viktig messesenteret: Rimini Fair, som hvert år foreslår en rik timeplan messer og møter.

The Fair of Rimini foreslår en rekke messer: fra naturen og miljøet til de som bærer på scenen skjønnhet eller ferie, er det mange forretningsreisende som kommer i Adriaterhavet Coast to for forretninger eller bare lære nyheter fra verden av messer.

Blant byer langs Adriaterhavskysten, verter Rimini mange internasjonale møter, kongresser og konferanser, takket være business hoteller, utstyrt med store rom og tjenester for forretningsreisende.

Virksomheten hoteller foreslår kvalitet tilpasset næringslivets behov mann og business kvinner som under sin forretningsmøter trenger internett, aviser, shuttle service for utstillingen, konferanserom og kongress fasiliteter og hvorfor ikke mange muligheter for rekreasjon.

Muligheten til å gjøre sport eller massasje business hoteller i Rimini er organisert for å sikre sine gjester mange stunder med avslapping etter stressende møter.

Virksomheten ferie i Rimini foreslår næringsliv og slappe av og den fordel å være nær ti sjøen.

I sommer alle besøkende kan slappe av på stranden og leve mange arrangementer organisert på adriaterhavskysten.

Besøkende fra verden av forretnings-og messer, som er på jakt etter nyheter og trender i alle sektorer, fra bilindustrien til mat, kan ikke unnlate å komme frem til Rimini Fair.

Virkelig sentrum ligger i et av de mest attraktive byene Adriaterhavskysten, foreslår en rekke hendelser og nyheter fra næringslivet og ikke bare.

Alle arrangementer i Rimini Fairs er så viktig for bedrifter som hvert år kommer til Rimini for å kunne høre nyheter fra verden av reise for eksempel.

The TTI (Travel Trade International) er en av de viktigste messer i Rimini, fair hvor kjøpere i verden av turisme møte virksomheter, fra hoteller til reisebyråer for å kunne forhandle fram nye og interessante pakker og opsjoner til å kjøpe.

Rimini representerer sentrum forretningsmiljø i Italia og er ofte valgt for viktige hendelser: Fitness Fair, the Beer Fair, the Car Show, ved tuning ..

Å svare på denne endringen Rimini foreslår en rekke forretninger hotell spesialisert seg på reiser helligdager.

Hvem velger Rimini for møter og konferanser, velg en by som er både arbeid, men også underholdning med mange muligheter til å slappe av med treningsapparater og velværesentre, nyte i puber og klubber, men også valg av banen kultur.

 

Det er mange utstillinger og kulturarrangementer i Rimini, som forteller historien om den gamle romerske byen, berømt for Malatesta Familie ..

En by mellom sjø og åser hvor du kan smake typisk lokal mat og nyte den historiske og kulturelle gjære av Riviera.Business helligdager Adriaterhavskysten