Disneyland på et budsjett


   Av Veronica RappDisneyland er et magisk sted som de fleste barn drømmer om skal besøke. Din lille man kan drømme om å se slottet eller Pirates of the Caribbean eller Mikke og alle hans venner, men jeg bet drømmen er i sitt hjerte fra en svært ung alder. Hvis du drømmer om å ta med deg familien til Disneyland, men lurer på hvordan du kan strekke budsjettet, Id gjerne gi noen tips som er sikker på å gjøre lommeboka glad, og hjelpe deg å ta en tur som vil skape minner som varer levetid.

Det første tipset jeg har, er aldri kjøpe billetten din når du kommer til parken. Gjør noen undersøkelser på forhånd og finne ut om tilgjengelige rabatter. Sjekk gjennom noen reise medlemsskap som du har, eller se på internett for rabatterte billetter. Du kan finne tilbud om å kjøpe en eller to billetter og få ett eller to gratis. Selv Disneyland tilbyr besparelser for kjøp deg billett på forhånd.

Når det gjelder å spise, de mest pocketbook vennlig alternativ er å spise utenfor parken. Det finnes mange familievennlige restauranter i gangavstand fra parken portene. Et annet godt triks er å bo på et hotell som tilbyr frokost med romprisen. Hvis du spiser en god frokost, kan du bare trenger en matbit ved lunsjtid. Du kan ta granola barer i vesken for alle. Hvis du Hotellet har kjøleskap, kan du lager opp og gå tilbake til hotellet for en middag pause og få lunsj. Sjekk alltid forut for sin tid å finne den nærmeste dagligvarebutikk deg hotellet slik at du kan hente noen nødvendigheter når du ankommer.

For besparelser på hotellet ditt sørg for at du sammenligne priser. Ringe hotellet direkte, sjekk med ditt reisebyrå, og se på prisene på Internett. I forhold til den elektroniske priser, vil du finne på hotellene nettstedet pluss noen av dere rabatterte reiser nettsteder. Du finner disse ved å skrive billige hoteller i søkefeltet. Selvfølgelig Im på vakt i områder som gjør at du betaler på forhånd. De vanligvis har strenge straffer for å avbryte. På grunn av måten hotellpriser er strukturert, de prisene du finner kan variere betydelig. Gå videre og setter hver enkelt på venting og deretter kan du gå tilbake og avbryte høyere anførselstegn. På denne måten best mulig pris vil være låst i. Bare pass på at du velger et hotell som ikke er altfor langt unna parken. Besparelsene i slutten wont være verdt prisen det tar å få familien til parken.

Et par andre tips er å forsøke å reise under off-peak sesonger hvis planen tillater. Også hvis dette er en once in a lifetime tur for familien din, sørg for at barna er gamle nok til å nyte karuseller og husker turen.

Happy planlegging! Sørg for å besøke min blogg Kid Friendly reise for å få råd om reiser med små barn. Disneyland – Kid Friendly tips, og mye mer !