Drikkepenger For Cooking For Kids


   Ved Sherry FrewerdHow å lage mat for barna så theyll faktisk spiser. Oh boy, en felles pågående problem i hjemmet mitt for øyeblikket. Min fireåring har klare meninger om What er bra og hva er yucky.Hva han elsker en dag han hater neste dag. Han spiser oppførsel varierer fra en enorm appetitt på mer en Grazer avhengig av hvordan han føler og hva he gjør daglig. It er vanskelig å få ham til å stoppe en morsom aktivitet og sitte ned til et måltid.

God ernæring er en viktig del av en child helse, men hva er en forelder å gjøre når barnet deres er en kresen eater? En god bit av informasjon er at it er virkelig ikke nødvendig å legge alle viktige næringsstoff til middag måltider. Siden små barn, som mitt, ofte en tendens til å foretrekke beite hele dagen, er et godt alternativ til å spre sunne valg på alle snacks alternativene du gi barnet ditt. På den måten når middagen kommer og theyre i en av disse kresen stemninger theyll minst ha hatt noe næringsrik tidligere på dagen og alt er ikke tapt.

Barn elsker makaroni og ost, men CANT de bor på det alene, selv om sønnen min ville gi det en sjanse hvis tillatt. Nå dager, mest helkornprodukter er tilgjengelige i praktisk pakket varianter i tillegg så er det mer kid friendly valgmuligheter der ute, noe som gjør måltidet gang litt lettere for foreldre. Du kan møte dine child er kalsium og meieriprodukter produkt behov ved å legge melk som drikke til valg for måltider eller en skive ost smeltet over deres favoritt grønnsak. Iskrem, yoghurt og pudding også gjøre gode kalsium rik behandler, i moderate mengder selvfølgelig.

Prøv å få barna til å prøve nye ting enn mat de samme få måltider om og om igjen bare fordi du vet theyll spise den. Ved koking diverse måltider, få deg et par ting å skje. Først av alt, det hjelper forhindre mat kjedsomhet både for barn og for deg selv når du har til å lage de samme tingene gjentatte ganger. For det andre kan det barnet oppleve nye smaker og teksturer og danne sine egne meninger om dem. Ved å prøve nye ting de lærer ikke bare om hva slags mat de liker, men også de som de virkelig liker.

Foreldre ofte en tendens til å glemme at barna er mennesker også, og har fast meninger om hva de dont liker å spise. Hvis de har prøvd en mat og aldri ønsker å spise det hver gang it er tilbudt, så mest sannsynlig de virkelig dont liker fatet. Akkurat som du har mat du liker og misliker de også vil utvikle smak over tid. De smaker kan også endres i tid også. It er frustrerende, jeg vet det, bruke tid på å forberede et måltid bare for å ha barnet trykk platen bort og nekte å selv ta en bit. En flott måte å tilbringe tid med barnet og å la dem ha en hånd å forberede familien måltid er å be dem om å hjelpe til på kjøkkenet. Foreldrene har funnet ut at barn som har en hånd i matlaging er mer sannsynlig å spise maten uten å klage. Litt lureri, men hei, hvis det fungerer og ungen lærer noe samtidig få deres næringsstoffer, så hvorfor ikke? Utkikk etter måter å holde måltid tid enkel og stress? Stopp av Quick and Easy Dinner Recipes http://quickandeasydinnerrecipes.blogspot.com og familie Crock Pot Oppskrifter http://familycrockpotrecipes.com