Foreldre og New Urbanism


   Sharon McMillanFor foreldre, kan de lokalsamfunnene hvor vi velger å oppdra våre barn, og bør være en viktig vurdering før du velger et hjem. It er ikke like enkelt som bare å velge et hjem i en forstad eller byen. Som foreldre ønsker vi å velge et samfunn som vil ha en positiv effekt på det sosiale, emosjonelle og faglig utvikling av våre barn. Altfor ofte et hjem som er valgt for pris og størrelsen på mange doesnt gi en støttende nabolaget følelse som er nyttig for barn og beroligende for foreldre. Våre aviser vår fylt med overskrifter av barna skade av negative miljøer i lokalsamfunnet deres om de er velstående samfunn eller ikke.

Det er noe annet som mangler noe som er relatert til inntekt, men mer knyttet til det sosiale verdier og den “menneskelige faktor” som virkelig definerer et nabolag i tradisjonell forstand. En bevegelse som heter “ny urbanisme” er innstillingen ut til å endre måten vi tenker på fellesskapet ved å se tilbake til fortiden vår når den menneskelige faktor var mer importantwhen vi visste at våre naboer og fant stor glede i å være involvert i nabolaget aktiviteter.

I todays samfunn, med videospill og foreldre reiser lange pendler til og fra jobb, er typiske familien dro på måter som gjør oss føler seg isolert. Foreldre klager over at deres hjem er bare blitt et sted å sove og vedlikeholde. De er også bekymret for helsen til sine barn får den relative mangelen på friske spontant utenfor aktivitet som definerer barndommen i dag. Barn arent kunne spille ute med friheten de bruker fordi foreldrene frykter fremmede kan skade dem. Videospill og TV har dessverre blitt barnevakter for travle foreldre.

Ny urbanisme er et tilbakeslag mot dette isolasjon og usunne samfunnsliv. Itsa flytte for å ta tilbake vårt samfunn, og å oppsøke måter å gjøre våre nabolag tryggere og vennligere for barn, gründere, grønn hverdag og et blomstrende kulturliv.

Kvinner må ta æren for mye av denne bevegelsen for å bedre kvaliteten levende siden de har båret hovedtyngden av problemene som oppstår fra vår moderne livsstil. Som kvinner har fått flere muligheter på arbeidsplassen og i økende grad blitt ledelsen lønnstaker i singel og dobbel forelder familier, theyve båret påkjenningen av å opprettholde noen skinn av en sunn livsstil mens du arbeider ti-timers arbeidsdager og sjonglering barnehage. Mange kvinner har sagt nok er nok og søker aktivt etter ressurser, produkter og tjenester for å hjelpe dem til å skifte livsstil.

New home builders, byplanleggere, samfunnet og politiske ledere har reagert ved å sette på plass tiltak som støtter tryggere mer attraktiv og rimelig byutvikling og re-development alternativer for familier. Vi ser gamle byer kommer levende igjen med nytt hjem utviklingen designet for å tiltrekke tradisjonelle familier, single mødre, entreprenører, unge fagfolk og andre som ønsker å bo nærmere der de jobber og urbane kulturelle tilbud (for eksempel ballett, teater, kunstgallerier og by parker).

Våre bydeler er også fulle med ny urbanisme samfunn som svarer på forstads mom ønske om vennligere samfunn, kulturelle byen sentre, og aktiviteter som oppmuntrer gange, sykling og en ekte følelse nabolaget.

Foreldre virkelig har en innvirkning på personligheten i våre lokalsamfunn. Foreldre, spesielt mødre, er de som er nærmest følelser og ambisjoner for barna og det er derfor opp til oss å sikre at vi skaper muligheter for våre barn å lære, leke og leve i samfunn som er trygt, som støtter en grønn hverdag og en følelse av tilhørighet og glede for alle som bor there.Sharon McMillan er en forfatter og talsmann for den nye friske urbanist livsstil. Shes en forstad mor til to som har utviklet en karriere rundt markedsføring og fremme sunne produktivt samfunn for familier og bedrifter. Hvis du har kommentarer eller spørsmål, vennligst besøk http://www.newurbanmom.com eller kontakt Sharon direkte på sharon@newurbanmom.com .