Foreldreomsorg en tenåring – The Top 3 feilene en overordnet Can Make


   Av Colleen LangenfeldIf du er foreldre en tenåring som du vet hvor frustrerende og til og med skremmende det kan være.

Let oss innse det, kan foreldre en tenåring være forvirrende også. Noen ganger kan lære hva som ikke skal gjøre er enklere enn å prøve å finne ut hva nye idé å legge inn dine foreldre stil.

Jeg har blitt foreldre i over to tiår og er aktuelle foreldre min tredje tenåring. Basert på egen erfaring, her er de tre verste tingene du kan gjøre mens foreldre tenåring. Bare unngå disse kan gå en lang måter å bygge et vellykket samarbeid med tenåringen din og dermed bedre harmoni i hjemmet ditt.

Mistake # 1. Ignorerer din tenåring

Tenåringer er intense sosiale dyr. Den utviklingstrinn theyre beveger seg gjennom er sammensatt og forvirrende for dem. Deres dager er ofte alt annet enn rolig og stabil. Som forelder deres, kan du kjenne dette bare ved å være i samme rom med dem eller å lytte til deres samtaler med sine venner.

Hvis du er usikker på hvordan du kan veilede dem i ekte frustrasjon du kan ha falt i fellen for å overse dine tenåringer. Hvis du bare dont vet hva jeg skal si til din teens rude fasade eller pinlige spørsmål eller smertefull silences da du kanskje har besluttet å Hunker ned og bare prøve å komme gjennom disse vanskelige årene i ett stykke.

Mor eller far om at beskrivelsen lyder kjent, vennligst ta hjertet. Det er bedre og enklere måter å være foreldre din tenåring. Faktisk, hvis du ignorerer din tenåring, er du velge den vanskeligste banen tilgjengelig for deg, fra et langsiktig perspektiv.

Let oss få noe rett. It er greit hvis du dont vet hva jeg skal si til tenåringen din. Hva tenåringer trenger mest fra deg er å bli hørt * *. I stedet for å gå unna når en ubehagelig samtale begynner, ta pusten dypt, ser inn i teen øyne og lytte intenst. Hvis du har blitt ignorert din ungdoms en stund, vil det ta litt tid før tenåringen din å tro at du er virkelig interessert i dem. Være vedvarende. Du tenåring vil ikke kunne motstå tilbudet ditt til å høre betingelsesløst.

Mistake # 2. Unngå problemer

Dette er forskjellig fra ignorerer din tenåring. Som tenåringer er modning til unge voksne, de naturlig utforske mer og mer voksen-type problemstillinger. Noen ganger kan en tenåring blir i over hans eller hennes hode og desperat ønsker din hjelp, men doesnt vet å spørre.

Noen ganger kan en tenåring vil spydighet du som forelder deres, med en forbudt atferd, utfordrer deg til å stå opp og bli forelder.

Som forelder deres, er det beste du kan gjøre for å møte problemet på hodet, selv om du har følelsen av usikkerhet deg selv (og du trolig vil). Om nødvendig, få profesjonell hjelp. La din tenåring ser du tar hans eller hennes problemer på alvor. Snakk med dem og lytte, lytte og lytte.

Hvis du finner ut at det er en stor argumentere skjer i din husstand, så det må være den første problemet du slutter å unngå.

Vis din ungdoms hvordan en voksen oppfører seg i en slik situasjon.

* Du kan vise din ungdoms hvordan å bo rolig og i øyeblikket.

* Du kan modellen kvalitet lytting.

* Du kan la dem vite at du utvikler en handlingsplan.

* Du kan vise dem hvordan de skal få hjelp når du trenger hjelp.

Enten its sviktende karakter, mistanke om narkotikabruk, promiskuitet, eller snakker disrespectfully, unngår problemet vil bare gjøre det verre. That er ikke det du ønsker. (Hvis du ønsker mer foreldre tenåring strategier, se ressursen boksen nedenfor denne artikkelen.)

Mistake # 3. Lar du tenåring kaller alle skudd.

Hvis du er usikker på hvordan du skal guide deg tenåring, kan det hende du har falt til en vane å bare la dem gjøre hva de vil, når de vil.

Selvfølgelig er dette en oppskrift på katastrofe.

Det er en grunn til at vi voksne er kalt til foreldrene våre barn helt fram til slutten av tenårene.

Fordi de trenger foreldre. Desperat.

Ideelt sett som barn vokser han eller hun er langsomt får mer frihet og ansvar til som ung voksen, han eller hun er klar til å ta vare på seg selv fullstendig.

Men siden foreldre er definitivt et on-the-job training konsert og ettertid er 20/20, mange av oss foreldre kommer til tenårene med en følelse av at wed ha gjort ting annerledes enn vi hadde visst bedre.

Thats okay. Start fra der du er og gå videre. Vær ærlig med tenåringen din og fortell ham at du kan se hvor endringer må gjøres som vil gagne alle involverte.

Foreldre tenåring betyr å sette grenser med tenåringen din som gjenspeiler family verdier. Håndheve de grenser konsekvent. Få hjelp hvis du trenger det. Lytt til og klem tenåringen hverdags. Dont aldri gi opp.

Med andre ord, være forelder. En dag på en time.Colleen Langenfeld har blitt foreldre i 25 år og hjelper andre mødre nyte Mothering mer på www.paintedgold.com. Besøk hennes nettsted og ta flere foreldre tenåring strategier dag .