London Travel – Gratis ting å gjøre i London


   Av Emma MartinLondon er min favoritt by på denne planeten. Første gang jeg dro dit Etter ungdomsskolen og de siste 20 årene jeg prøve og gå minst hvert par år. Dessverre har kursen mellom amerikanske dollar og britiske pund gjort besøker i dag ganske mye dyrere enn det pleide å være, men det er fortsatt nok av gratis ting å gjøre i London. Here er en liste over noen av mine favoritter.

London Museum Hopping

De fleste av de store museene i London er gratis å besøke. Så på hver av mine turer til London, jeg vanligvis gå et par og tilbringe noen timer vandring i gallerier og utstillinger. Noen av mine favoritter er National Portrait Gallery bare på kanten av Trafalgar Square, Victoria Albert (VA) i South Kensington, og Tate Modern på Bankside nær London Bridge.

Vindu Shopping og Street Markets

Det er så mange kule butikker i London, som jeg liker å holde seg borte fra kjedebutikker. It er mer moro å putter rundt butikker som arent akkurat som de hjem. Min favoritt location for window shopping er Covent Garden og gatene som går ut av det. Jeg pleier andebryst i Neals Yard på Neal St, bare noen kvartaler fra Covent Garden, å behandle myslf til noen fine ost på Neals Yard Meieriprodukter. Beklager, ost isnt gratis!

Andre favoritt puttering flekker er Kings Road (starter nær Sloane Square), og Carnaby Street. Noen av sidegatene i Soho har også noen interessante butikker og hvis du liker bøker, Charing Cross Road og gatene som går ut over det er moro å vandre rundt.

Sørg også for å sjekke ut noen av London mest populære gatemarkeder. Min favoritt er den i Portobello Road i Notting Hill for masse kule brukte varer og loppemarked funn. There er et marked her seks dager i uken! Søndag er det eneste dag er det ingen markedet.

Hvis it er søndag skjønt, kan du alltids leder over til Camden Market. That er den beste dagen å gå der uansett. Som du avslutter Camden undergrunnsstasjonen, bare nordover, men du wont ha noen problemer med å få tapt fordi stedet blir mobbet med folk.

People Watching

Uansett hvilken tid på året du besøker London er alltid travle med folk. Det er noen flotte steder i byen å bare bruke et par timer soaking i smaken av sted. Piccadilly Square og Trafalgar Square er mer åpenbar kapasitet, men jeg liker også Covent Garden fordi det pleier å være litt roligere, og de har vanligvis gateartister også.

Hvis du finner deg selv å vandre rundt på en søndag og du arent har lyst på Camden Market, hvorfor ikke leder over til Speakers Corner i Hyde Park og se who har besluttet å gi en tale. Watching publikum som samler er like gøy som å se noen av de mer underholdende høyttalerne.

Forhåpentligvis hjalp Ive du ut med noen ideer om noen av de forskjellige gratis ting du kan gjøre i London. Byen er så levende og stadig skiftende sted å være som jeg finner bare vandre i den retningen jeg føler dreier fører til noe spennende nytt sted å bli oppdaget. Alt du trenger er en komfortabel par sko og kanskje et pass for Underground.If youre planlegger en tur til London, bør du ta en titt på Overnatting i London før du gjør ditt hoteller planer. Finn også ut hvordan du får billig London teaterbilletter hvordan bruke London Underground Transport