Parenting De seksuelt aktiv tenåring What Every Parent trenger å vite


   Av Amy CainfieldMany foreldre har en god rapport med sine barn, og føler at de er i stand til å ha åpne og ærlige diskusjoner med sine barn. Men når det gjelder seksuell aktivitet, mange tenåringer gi ut mer informasjon om sine egne personlige seksuelle opplevelser på deres MySpace-side enn de noensinne vil gi til sine foreldre.

Så når det gjelder å forstå realitetene sine tenåringeropplever det ofte viser seg å være svært forskjellig fra hva foreldrene kunne ha forventet. For foreldre er interessert i å vite mer om hvilken type nettmiljø deres tenåringer faktisk lever i, spesielt når det gjelder ungdoms sex, vet noen viktig statistikk kan hjelpe dem å bli mer proaktive i sitt forsøk på å både koble og hjelpe sine barn i å overvinne gruppepress .

Mange av tenåringer som ikke deltar i premarital sex er de som har både selvfølelse og gruppepress problemer. I mange tilfeller tenåringer håper disse typer aktiviteter vil hjelpe dem når det gjelder sosiale nettverk, bare for å bli skuffet når deres pre-ekteskapelig aktiviteter faktisk fører til enda lavere selvfølelse og negativ Peer godkjenning.

Her er noen ferske statistikk som vil bidra til å illustrere utbredelsen av ungdomssex seksuell aktivitet blant de samme aldersgruppene.

Noen tenåringer tror at oralsex teller som sex, mens andre tror ikke at å delta i oralsex vil telle mot one er jomfru eller burde telle som et gyldig eksempel på en seksuell partner.

Hvert år, 10 av alle kvinner som blir gravide er mellom 15 og 19. I samme gruppe, vil 1 av 5 kvinner blir gravide som følge. Uønsket svangerskap utgjør 78 av alle utgjorde ungdoms svangerskap. Disse teen svangerskap også fortsette å gjøre opp 25 av all uønsket svangerskap hvert år.

Hvert år, nesten en million tenåringer bli gravid. Ikke overraskende er det mer enn 500.000 fødsler.

På grunn av deres alder og hormonnivåene, tenåringsjenter er særlig fruktbar. Som et resultat av noen eksperter sier at en tenåringsjente har en 90 for å bli gravid innen ett år uavhengig av frekvensen av seksuell aktivitet – hvis hun bruker ingen graviditet eller prevensjon metoder.

Den andre siden av mynten er like trist når det kommer til tenåringsgutter som fungerer som fedre. Statistisk, de fleste tenåringer alder fedre permisjon når de finner ut at kjæresten er gravid.

Og 78 av tenåringsgraviditeter forekomme mellom ugifte par. Når forhold til tenåringsmødre, fedrene av babyene er i de fleste tilfeller eldre enn moren ved 1-5 år. Faktisk er 20 av fedrene er 5 år eller eldre i forhold til moren til barnet.

Mellom 1990 og 1996 økte antallet aborter som følge uønsket graviditet på grunn av tenårene premarital seksuell aktivitet falt betydelig. Dette var delvis på grunn av lettere tilgang for tenåringer å få forebyggende medisiner og enheter som p-piller og condoms.Amy Cainfield er direktør Parental Control Products, LLC. Skaperne av PC Tattletale internett avlytting programvare og Teen Chat Decoder nettsted på: http://www.teenchatdecoder.com. Besøk vår foreldre støttegruppe på http://www.pctattletale.com/forums/