Parenting Forums


   Av James GunaseelanPeople er å bruke mer og mer tid på internett. Kanskje det er for arbeid, eller kanskje det er bare for moro skyld. Imidlertid er internett også bli et sted hvor folk kan dele uendelige mengder informasjon. Derfor, den bare står til grunn at foreldre fora er blitt populært blant foreldrene.

Så er det første spørsmålet som man kan spørre i referanse til hva foreldre forum faktisk er. Det er bokstavelig talt hundrevis av foreldre fora på internett. Noen av disse fora er om generelle emner, mens andre er om bestemte saker. Forumet også kan ha visse målgrupper basert på geografisk plassering. Du som forelder, tror det ville være morsomt å utveksle foreldre ideer og historier, og på den måten du ønsker å lage dine egne foreldre forum. Men er du ikke så sikker på hvordan man skal begynne. Vel, finn det første du må gjøre en fiendtlig sted for foreldre forum.

Det finnes en rekke forskjellige vert nettsteder for folk som ønsker å starte sitt eget fora. Noen av disse krever betalt abonnement for å bruke serveren, mens andre servere er gratis. Du ville sannsynligvis gjøre best å få en gratis server, siden den eneste forskjellen mellom betalt og fri server er virkelig mengden av kode som er tilgjengelige for hvert innlegg. Nettstedet serveren ha vært valgt, kan du nå gå om å sette opp forumet med de emnene du ønsker å diskutere. Også er det noen fora som kan gi deg muligheten til å ha et chatterom også. Du er nødt til å avgjøre om du vil at forumet skal leses av alle, eller bare medlemmer.

Det ville trolig være en god idé å gjøre forumet offentlig først, og deretter privat når du har nådd det antall medlemmer som du ønsker å ha. Så fører du til neste trinn, og det er å få folk til å bli dine foreldre forum. Det finnes en rekke måter du kan annonsere ditt forum. Først av alt, kan du gå til gratis annonsering nettsteder og poste linken til forumet. Det er også en rekke foreldre blogger tilgjengelig som du kan kommentere om forumet. Til slutt kan du gå til andre foreldre oppslagstavler og oppgi ditt forum. Imidlertid være klar over spamming. Hvis du annonserer din forum for mye på enkelte områder, risikerer du å bli utestengt fra disse nettstedene. Dermed er det en god idé å annonsere på enkelte områder ikke mer enn en gang i uken. Det kan ta litt tid, men med utholdenhet du er sikker på å bygge et glimrende forum!

Hvis du er en Brahmin forelder søker Brahmin brud eller brudgom Kontroller adressen http://www.brahminsmatrimony.comJames Gunaseelan skriver for ledende ekteskaps portal for brahminer brud og brudgom