Parenting: Preparatomtaler symptomet


   Av Margaret Paul, var Ph.D.Rebecca sliter med 3 år gamle Kevin er skrikende. Når noen didnt gjøre hva han ville, han skrek og skrek, håper å få sin vilje. Rebecca hadde prøvd mange forskjellige ting for å få Kevin til å stoppe skrikende, for eksempel tid outs, fortalte ham å bruke hans ord, gå bort og ignorere ham, ta bort leker og tar bort hendelser, for eksempel et bursdagsselskap. Et par ganger hun hadde mistet den og skrek tilbake på ham. Ingenting ble arbeidet med å få Kevin til å slutte å skrike. Selv om skriker didnt jobbe for ham å komme seg fram, holdt han gjør det.

Rebecca og jeg diskuterte det i en telefon økt, det ble tydelig for meg at Kevin og Rebecca var fastlåst i en maktkamp med Rebecca prøver å få Kevin til å stoppe skriking og Kevin gjør alt han kunne for å motstå å bli kontrollert. Vi trengte en annen taktikk.

“Rebecca, neste gang Kevin skrik, gjøre det jeg kallerforskrivning symptomet.Dette betyr at du sier til Kevin noe sånt, Kevin, kanskje du ikke skriker høyt nok. Kanskje hvis du skrike høyere, vil du få hva du vil. “Du må si det i en lys tone, uten noen sinne. Nesten matter-of-factly.”

Neste gang Kevin skrek, gjorde Rebecca akkurat det.

“Kevin så på meg somTuller du meg?Og skrek høyere. Så jeg fortalte ham at det må ikke høyt nok, så han skrek høyere. Da jeg fortalte ham det fortsatt wasnt høyt nok, han så på meg som om jeg var gal og stanset skrikende. hasnt Han skrek sånn siden! ”

Så hva skjedde her? Hva har skjedd er at Kevin var skrikende å ikke bli styrt av Rebecca, så vel som håper å få sin vilje. Når hun egentlig fortalte ham å skrike, den eneste måten han kunne ikke bli kontrollert av henne var å slutte å skrike! Hennes forskrivning symptomet også påpekt for ham det absurde ved skriking å få sin vilje.

Forskrivning symptomet kan fungere for mange virkemåter:

“Kanskje, hvis du whine enda mer, vil du få det du ønsker.”

“Jeg dont tror beherskelsen tantrum er helt gjør det. Kanskje hvis du sparker hardere og rope høyere, vil du få det du ønsker. Im at du kan gjøre bedre enn dette.”

“Du vet, thatsa ganske bra pout. Men it er ikke helt bra nok. Kanskje hvis du pout enda mer kan du få hva du vil.”

“Du er å sette opp en ganske god krangel. Kanskje hvis du argumentere lengre og høyere, vil du få hva du vil.”

Du må være sikker på at du gjør dette med en gang, før du føler deg sint eller frustrert. Du må kunne holde det lys. Det er viktig for barnet ditt å se deg rolig stedet oppskjørtet. Noen ganger er barna handle ut bare for å kjenne følelsen av kontroll over foreldrenesoppførsel når foreldrene blir sint og oppskjørtet. Det kan gi barn en følelse av makt å uroe folk så mye større enn dem.

Heldigvis eller dessverre, forskrivning symptomet kan arbeide med voksne også – voksne som opptrer som barn og gikk inn i motstandsbevegelsen. Mange automatisk motstå så snart de tror at noen forsøker å kontrollere dem og foreskrivende symptomet kan arbeide underverk med disse motstandsdyktige mennesker.

Det kan også arbeide med selv din. Hvis du befinner deg nå i boksen av informasjonskapsler når du har lovet å gå ned i vekt, og forteller deg at kanskje spise hele boksen vil du føle deg bedre og løse det problemet eller følelser du prøver å unngå med informasjonskapsler kan bare stoppe deg i sporene, som det gjorde med Kevin! Margaret Paul, Ph.D. bestselgende forfatter av åtte bøker, og medskaper av den kraftige Indre Bonding helbredende prosess. Besøk hennes hjemmeside for en GRATIS Indre Bonding kurs: http://www.innerbonding.com mailto: margaret@innerbonding.com. Telefon sessions available .