Parenting Teenagers


   Av James GunaseelanParenting ungdommer kan være noe som foreldre kan komme med stor varsomhet, og selv med downright engstelse. Det faktum at deres egen tenårene kan ha vært ganske utfordrende må gjøre den overordnede av today er tenåring som mye mer engstelig om å forvalte tantrums og ønskene deres teenage avkom. Vil foreldrene kunne overvinne frykten når deres teenage barn opprører, har hormoner som raser på flere eventyr, og viser holdninger som trosser logikken forlate alene forståelse?

Ja, foreldre tenåringer noe som ikke mange foreldre vil ta lett på, og de vil bli møtt med små spirende tenåringer å ha meninger om alt men ikke nok kunnskap til å veilede dem i riktig retning. Riktignok knytter opp Teenage barn er langt fra å være en vind, med sinne på at du slagsmålet og argumenter utbrudd som boblende vulkaner, vil foreldre sikkert har sin oppgave å være foreldre tenåringer klippet ut for dem. Hva wouldnta forelder gi noen skriftlige opplysninger eller en guide for å styre dem gjennom denne spesielt plagsom fase i oppdra sine tenåringsbarn. Det er behov for å vite når tenåringsbarn barnet føler blå eller deprimert. Foreldre og tenåringer ville være enda mer rikere hvis det var noen retningslinjer å komme over disse vanskelige tider.

Heldigvis kan foreldre tenåringer være en givende oppgave hvis foreldrene holde seg til noen enkle retningslinjer. First off, som forelder bør du innse at de har viss makt i sine hender til og med sine tenåringsbarn barnet måtte innrømme at det er slik. Dermed blir en rollemodell for tenåringer i stedet for å gi ultimatum ville hjelpe deg tidevannet over tenårene kriser og også lage din oppgave mye enklere og forenklet. Neste, du dont må ha tett forkle strengene da dette er en tid i livet til tenåringer når de trenger noen breddegrad å finne sin egen identitet. Som forelder, må du finne den rette balansen, slik at tenåringen kan utvikle sin egen identitet og likevel bli kontrollert av foreldrene. Det kan være lettere sagt enn gjort, men er det fortsatt riktig skritt i riktig retning. Et annet tips for foreldre tenåringer er opphold varsle og innser at denne fasen i foreldre kan være de vanskeligste av alle som du som forelder må alltid være klar over. Du bør være på tå hev og lokke fram fra tenåringsbarn menigheter alle hemmeligheter og indre tanker som blir skjult fra deg. Du dont må snoop på dem, men bare være oppmerksom og klar til å få tenåring å være ærlig om hva skjulte tanker er det som skjer i de små og mottakelige sinn.

Og når de ikke åpner opp, foreldre tenåringer betyr åpne opp ørene og hjertet til å gi dem en rettferdig og upartisk hørsel. Gitt den generelle incommunicativeness av tenåringer, bør du være flink til å lytte og å plukke opp nyansene og følge deres tips for å komme til hjertet av matter.Without tvil, er foreldre tenåringer en utfordring å bli møtt av alle foreldre og med riktig veiledning, fruktene av din innsats, men ikke umiddelbart synlige i nær fremtid, vil sikkert komme til å realisere senere i livet, og dermed har du fått din belønning for arbeidende utrettelig i løpet av disse tidlige og mottakelige år.

Hvis du er en Brahmin forelder søker Brahmin brud eller brudgom Kontroller adressen http://www.brahminsmatrimony.comJames Gunaseelan skriver for ledende ekteskaps portal for brahminer brud og brudgom