tips om hvordan å kjøpe Golf Clubs And Bag


   Av Robert ThomasGolf klubbene kan bli dyrt. Problemet er at dyre doesnt alltid like bedre. Så, når det kommer til å kjøpe golfkøller, en ny kjøper må vurdere størrelse, passform, vekt, materiale og komfort. Hvis alle disse elementene arent der, wont det uansett hvor mye klubbene prisen. Sannheten er, hvis du kan finne en klubb som passer deg godt, er behagelig i hendene og gir deg en god sving, det vanligvis wont rolle om det koster tusen dollar eller femti.

Hold lesing for å lære om klubben passform og vekt, og hvorfor det saker.

Measuring Høyde:

Å fastslå om en golfkølle er riktig for høyden din, må du også tenke på sin “lie.” En golf clubs lie er vinkelen som klubben hodet strekker seg fra klubben akselen.

Når du skal teste din klubb, bildet selv stående foran en gigantisk, helt rund klokke med føttene mot seks oclock. Når du har en normal eller flat ligge og svinge deg i klubben, bør den komme tilbake klokka ni eller ti oclock. Dersom klubben din passer i denne vinkelen og inne klokken, det betyr vanligvis at klubben er riktig for din høyde.

Measuring Arm Lengde:

Sett armene ned langs sidene og få en venn til å måle avstanden mellom gulvet og slutten av langfingeren. At avstanden gir en god, grov indikator på hva lengden av din klubb skal være.

Measuring Swing Speed:

Styrken i sving din vil også avgjøre hvilken type klubb aksel som youll trenger eller ønsker.

Ditt daglige golfer liker vanligvis en klubb sjakt som har en bit av fleksibilitet, og disse er vanligvis laget av stål, grafitt eller hybrid metaller. Hvis swing er tregere, vil at fleksibel aksling får du enda mer avstand enn si en rigid, titan aksling driver.

Ideelt sett vil klubben føle deg behagelig i hånden din og svinge bør være enkelt. Prøv å låne eller leie forskjellige sett å få en god følelse for de ulike stiler og størrelser, og å se hva som passer deg best før finansiell forpliktelse til å kjøpe et sett med køller.

Hvis youre med å starte opp, vurdere å kjøpe en midt-kvalitet sett eller låne et sett til du forstår spillet bedre og har en mer solid forståelse av din egen spillestil og spesifikk klubb preferanser. The game of golf er mye morsommere når du bruker riktige klubbene.

Velg riktig Golf Bag

Velge riktig golfbag for du kommer ned til bruk og pris, men først og fremst it handler om hvordan du har tenkt å bruke den. Ofte mindre Posene er billigere, men hvis du planlegger å gå deg rundt kurset, theyre et bedre valg, og det er vakkert, høy kvalitet bære poser tilgjengelig.

Prisen eller kvaliteten på vesken isnt kommer til å påvirke spillet ditt, men du bør velge en pose som passer godt og kan bære alt du trenger å ha en komfortabel spill, som en paraply eller en ekstra jakke. Før du kjøper det, gå rundt i butikken med vesken din og sørg for at du liker form og måten remmen føles på shoulder.For din både praktisk og spennende golfbane generell golf forbedring hjelpemidler, golfballer informasjon og mer, kan du gå www.golf-the-course.com, et populært nettsted som gir god innsikt om alle typer relevante interesser for golf entusiast .