Velg Høyre Golf Travel Bag For You


   Ved Maxx JohnsonOne av de mest spennende ting om golf er å reise til nye kurs, i så fall en golf reiseveske er en absolutt nødvendighet. Det er alltid godt å ha en reiseveske som å beskytte klubber når du er på farten. Men dette er aldri så sann som når du reiser med fly for å nå målet. Det finnes to typer reiser vesker du kan velge mellom å beskytte klubber: harde og myke dekke poser. Men dont glemme den andre gir. En golf trunk skapet er en utmerket måte å lagre varene, enten du er hjemme eller borte.

La oss først ta en titt på hardt dekke golf reiseveske. Izzo, en betrodd navn i golf utstyr, gjør en utmerket kvalitet travel cover kalt High Roller Travel Bag. Dette produktet har alle fordelene til et mykt dekke bag (milde til klubbene, rikelig med lagringsplass, høy kvalitet stoff, osv.). Likevel tilbyr også varig beskyttelse med et solid ytre tilfelle. Hvis du reiser med fly, er denne vesken en av de beste kjøpene du kan gjøre. Dens glidelås nedleggelser gjør utstyret lett tilgjengelig, og den har også fem forskjellige håndtak, slik at du lett kan manøvrere deg gjennom flyplassen Concourse. En hard reiseveske er en god investering dersom du ønsker å beskytte klubber.

Det er imidlertid en myk golf travel cover annet utmerket alternativ for spillere søker til klubben beskyttelse på farten. Vi anbefaler Sentry Golf travel cover, også produsert av Izzo. Denne vesken har plass til å lagre en hel handlevogn pose inni. Den saken er polstret for ekstra beskyttelse, og det ruller på to hjul, slik at du lett kan manøvrere posen gjennom en concourse eller hvor du går.

Men alle erfarne golfspillere vet at det er mer å ta med enn bare klubbene. En golf reiseveske er en viktig, men det er også en veldig god idé å ha riktig oppbevaring av annet utstyr i tillegg. Med en koffert skap, kan du enkelt organisere, lagre og beskytte dine sko, hansker, luer, skjorter, og andre golf klær. Izzo gjør en utmerket trunk skapet som er organisert med flere lagringen divisjoner, glidelås og lomme rom for å gi deg enkel tilgang og organisering for alt utstyret. Du kan også lagre dine sko med en innebygd sko skapet flere par golf sko. Hvis du spille golf mens du reiser, hva bedre måte å være forberedt på alle typer kurs enn å ha utstyret på hånden og klar til å gå?

Golf mens du reiser, kan du enten på forretningsreise eller et personlig ferie, være en virkelig stor opplevelse. En golf reiseveske gjør bare deg å sikre at alt utstyret er i perfekt stand ved ankomst. Reise med golfkøller kan være enkelt hvis du har en myk eller hard case reiseveske og en koffert skap bringer den enkle hjem retten sammen med deg. Hvis du planlegger å golf på farten, vil du definitivt ha en golf reiseveske å hjelpe deg out.Max Johnson fra VGS Golf Klikk for Golf Travel poser. Klikk for mer info om Golf Utstyr .