Videoovervåking Security Systems: The Perfect Prescription for farmasøytiske Theft


   Av Naksjon RobertsBang! Politimannen skyter fra hans cruiser mot fluktbil. Den kriminelle sikksakk sine kjøretøy gjennom trafikken. De synes å være klar ennå uncaring om biler rundt dem. Som kjøretøy krysset inn i krysset, swerves The Getaway bilen til siden, så vidt å unngå å vippe semi-trailer. Den skyldige deretter slår raskt rett inn i en trang gate, bedre designet for folk enn for biler. Den gamle sedan fjerner knapt veggene som raser nedover den smale stripen. Bilen ser ut til å trekke unna, men da en murvegg vevstoler fremover. De har blitt et alleyway! Tyvene begynner å klatre ut av bilen, klar til å starte en skuddveksling. Men da politiet rush opp, for å bestille den kriminelle slippe sine kanoner, og deretter plassere håndjern over håndleddene. Senere den dagen politiet myndigheter gjennom tapes at videoovervåkning sikkerhetssystem produsert. Hva var så verdifull i bagasjerommet på innbruddstyver? Var det gull? Var det diamanter? Var det narkotika? Nei, inneholdt stammen bokser av lovlige legemidler til behandling av høyt kolesterol nivåer!

  Five-finger Rabatter på Rise

Organisert retail tyveri er et økende operasjon i USA, skaper en økende etterspørsel etter videoovervåkning sikkerhetssystemer. Over hele USA, organisert tyveri utgjør opp til 30 milliarder dollar i tap hvert år. Big-time forhandlere som Wal-Mart og Sears oppretter databaser som de vil dele informasjon om tilfeller av butikktyveri. Dette vil bidra til å hindre organisert butikktyveri lagene som rammet flere forhandlere samtidig, i stor grad øke effektiviteten av videoovervåkning sikkerhetssystemer.

  Drug Demand

Nylig lanserte et medikament store foreningen sin egen felles database for tyveri forekomster. Dette er fornuftig, som farmasøytiske salg i USA har nådd USD 250 billion hvert år, den største klump i den årlige verdensomspennende omsetning på $ 600 milliarder. Og for et halvt tiår har den bestselgende reseptbelagte stoffet i verden vært et kolesterol pille. Hvilke andre dyr lidelser forårsaker visse medikamenter å selge like hotcakes, noe som gjør dem ekstra varme på gaten og warranting videoovervåkning sikkerhetssystemer?

* Høy cholesterol totale kostnaden var på $ 13.6 milliarder, mens enkelte medikamenter kan redusere antall hjerteinfarkt med en tredjedel.

* Asthma totale kostnaden var på $ 10.7 milliarder, på grunn av utseendet av nyere, dyrere medikamenter.

* Anxiety Disorderstotale kostnaden var på $ 9.9 milliarder, med antall pasienter fordobling til 12 millioner over 5 år.

* Luftrør problemertotale kostnaden var på $ 8.9 milliarder, med nye stoffer som vises på markedet.

* Arthritis totale cast was $ 7.8 milliarder, med mye av kostnadene knyttet til dyre piller.

* Uspesifikk brystet pain totale kostnaden ble 6,6 milliarder dollar, med mye av kostnadene knyttet til å kontrollere om pasientene har hjertesykdommer.

  Rx for å hindre tyveri

Med tyveri bli en økt trussel mot farmasøytisk selskap, forhandlere av reseptbelagte legemidler bør være metodisk og grundig når du installerer videoovervåking sikkerhetssystemer. Kameraene skal plasseres på steder som inngangspartier, eksisterer, stockrooms, lagring områder, parkeringsplasser, og kassaapparater. Dessuten vil ved hjelp av ulike kombinasjoner av kameraer gir den beste utsikten over potensielle tyver.

Med organiserte tyverier på vei oppover, farmasøytiske butikker må vurdere å stramme opp sikkerheten for å hindre innbrudd. Faktisk, videoovervåkning sikkerhetssystemer er den perfekte oppskrift for farmasøytisk tyveri! Beskytt din bedrift med videoovervåkning sikkerhetssystemer! Les mer om skjulte spion kamera og det beste overvåkingskameraer når du besøker nettstedet vårt i dag !