10 oppretter A Beautiful Backyard Landscape


   Bob BlickCreate en vakker bakgård landskap som vil tiltrekke seg fugler, sommerfugler og dyreliv. It er egentlig ikke så hardt, og du kan gjøre det håndterlig ved å bryte landskapsforming planen ned i seksjoner.

Her er 10 trinn som vil hjelpe deg å lage din egen bakgård haven.

1) Utvikle en Gartner plan

Look over hagen din. Hvor er det området du vil mest sannsynlig bli sittende og vise bakgården? Hva er det sentrale punktet i landskapet? Hvis du legger til et vann funksjonen, vil du sannsynligvis vil gjøre at fokus og utvikle din plan med det i tankene.

Dont rush gjennom denne fasen. It er viktig å ha en idé om hva du prøver å oppnå, men it er også viktig å være fleksibel nok til å gjøre endringer i planen underveis.

2) Planlegg hvilke funksjoner du vil ha i hagen din

Dette går hånd i hånd med utviklingen din landskap plan. Noen funksjoner du kan vurdere, er lyden av rennende vann, fargerike planter, lett å vedlikeholde anlegg, et lysthus, en seksjon for barna å leke, osv.

3) Bryt ned planen i seksjoner

Dont prøve å utrette alt i ett år. Break hagen din ned i håndterbare deler og begynne å arbeide med kapittel 1. Et tjern og streame eller fossen, hvis du legger til denne, vil være utgangspunktet. Gjør denne delen først. Husk skjønt, kan og sannsynligvis vil gjøre endringer i hver del gjennom årene, du så dont får også bekymret for det endelige resultatet. Det viktigste er å komme i gang.

4) Når du begynner å gjøre planting, til området grundig.

Fjern gresset så mye som mulig, og deretter til området grundig. Bland inn kompost, kanskje litt sand, og uansett hva din lokale blomsterbutikk kan anbefale å gjøre jorden rik. De rikere jord, desto bedre blir plantene vokser, og jo mindre luking og vedlikehold du vil ha.

5) Plant henhold til høyde.

Taller planter trenger å gå på baksiden av hver del. Lave planter og blomster skal være i front. Det ville være en skam å ha vakre blomster i hagen som du CANT se. Dette virker ganske enkel, men overraskende it er ofte oversett.

6) Kjenn den beste tiden å plante plantene dine.

Les instruksjonene som følger med plantene grundig. Trær er vanligvis best plantet i høst slik at de kan utvikle et solid rotsystem før varme og fuktighet kommer i Sumer måneder. De fleste lyspærer er også best plantet i høst og vokse i løpet av våren. Mange planter trenger å bli plantet etter at sjansen for frost er over. Mothers Day, eller Memorial Day er favoritt planting helgene, avhengig av når frosten fare passerer i ditt område.

7) Når du velger planter, se for Sun kravet.

Noen blomster trenger full sol for det meste av dagen. Noen trenger delvis sol og andre vokser best i skyggefulle områder. Dont overse dette. Vet delen du arbeider på og hvor mye sol du vanligvis har på dette området og kjøpe tilsvarende.

8) Ulike blomster på forskjellige tider av året slik planen tilsvarende. Prøv så mye som mulig å ha blomster i hver seksjon som skal blomstre hele sommeren. Mange planter blomstrer om våren, noen fra juni til juli, noen bare i august, de varierer sterkt. Det er noen som blomstrer fra tidlig sommer til tidlig høst, og, om mulig, er it fint å blande noen av disse i hver del. Når det er sagt, kan det være en del hvor du har plantet blomsterløk som bare blomstrer om våren. Ikke noe problem hvis du har planer for dette. Det er viktig å ha dette i tankene, men.

9) stemorsblomster i vintermånedene.

Vurder å plante stemorsblomster slik at du kan fortsette å ha fargerike blomster selv gjennom vintermånedene. De trives i kjølig vær og vokser gjennom vinteren med riktig pleie. Plant dem i området der våren blomstrende planter plantes. Plant våren blomsterløk først, deretter stemorsblomster over dem. Den vårblomster vil vokse rett gjennom stemorsblomster og legge et rikt fargerike området.

10) Dont forsømmelse vanning plantene dine.

Om morgenen er den beste tiden i dag til vann plantene dine. Vannet absorberer i bakken uten å fordampe. Unngå vanning på natten som bladverket vil bli våt hele natten lang, noe som kan føre til sykdom. Unngå vanning midt på dagen som vanndråper sitter på en plant blader fungerer som et forstørrelsesglass, og kan brenne bladene av plantene dine i solen.

Følg disse trinnene, og du kan ha en vakker bakgård landskap som tiltrekker fugler og sommerfugler og dyreliv. Et sted hvor du kan komme bort fra det all.Bob Blick er skaperen av Gardening for the Birds. Besøk denne nettsiden og du vil få mange gode, informative tips om hagearbeid og planering .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.