12 tips Get Your Baby Å Sove


   Av Aaron VidgeonGetting en baby å justere til en normal søvn tidsplan kan bli en utfordring for nye foreldre. Nedenfor finner du en rekke tips som skal hjelpe deg å få babyen til en skikkelig søvn mønster og tillater deg å få din egen natten tilbake. Likevel bør foreldre være oppmerksom på at ingen anbefalinger om en baby søvn bør sees som en hard-og-rask styre som hvert dyrebare liten bunt er forskjellige og bør behandles slik. Sleeping, som å spise, er ikke en tilstand du kan tvinge et barn til, men heller en du bør forsøke å bygge inn i en rutine.

  For de første 2-3 månedene barnet trenger å våkne opp å spise, men noen babyer rykk seg og våkner før de er klare til å spise. Hvis dette skjer, kan du prøve å ignorere barnet ditt for en kort stund for å se om de faller tilbake til å sove naturlig.

  Etter de første ukene, begynner å oppmuntre nighttime babyen sove mønstre hvis barnet ditt er våkne mye om natten og sover mye på dagen.

  Nyfødte babyer trenger 21 timer søvn i døgnet og barn fra seks måneder til to år trenger minst 12 timer søvn. Søvn er like viktig for en child helse som et næringsrikt måltid.

  Babyer som blir ammet har større sjanse for å våkne om natten enn flaske-matet.

  Babyer trenger rutine og å følge søvnmønster.

  Babyer er vanligvis mer beroliget og roet en males dypere tale, og kan sovne jevnere da de hørte det for noen tid.

  Babyer som tilbringer mye tid i armene til sine mødre generelt er mer avslappet og sove bedre.

  Babyer er små skapninger av vane for og sove tidsplan lar dem vite at sengetid kommer og it er tid for søvn.

  Prøv å bruke en Baby Soother som et effektivt bakgrunnsstøy å dekke andre kilder til lyd som kan vekke babyen.

  Hvis du har vært co-sleeping, rocking / pleie å sove og / eller holde babyen mens han / hun sover for å få barnet til å sove, må du stoppe denne vanen. Ved å gjøre dette er du instilling troen på babyen din at de skal sove med deg hele tiden og du får virkelig problemer med å få babyen til å sove på egenhånd. For å bryte denne vanen, sette babyen i senga og forlate rommet. Uansett hvor mye de roper, ikke tilbake for å trøste dem umiddelbart. I stedet vente 5 minutter første gang, og deretter gradvis øke denne gangen. Du vil snart finne etter en uke eller to på at babyen vil gjerne sove på egenhånd.

  Bedtime rutiner kan bli signaler som hjelper selv bittesmå babyer trappe ned og bli betinget å sovne. Sengetid og naptime må være ikke-omsettelig.

  En ting du bør vurdere når du prøver å få din nyfødte sove bedre om natten er det hans spisevaner er.

Konklusjon.

En av nøklene for å få en mer fredelig natt er å forstå at du bør være å utvikle et langsiktig mål, i form av baby søvn. Mens teste forskjellige strategier for å få babyen til å sove, som de fleste aspekter av foreldre, er du sikker på å komme over et bredt spekter av meninger om baby søvn. Prøv å holde deg til strategier som fungerer for deg.

Nyfødte barn vanligvis sover 14 til 20 timer om dagen, en tre måneder gammel sover ca 15 timer og en ett år gammel sengeplasser 13 til 14 timer vanligvis om natten. Nyfødte bare dont vet hvordan overgangen fra å være våken til å sove, og det kan kreve mye tålmodighet på den delen av parents.If du likte denne artikkelen, kan du lære mer om å ta vare på din nyfødte baby på Baby Sleep Tips og også registrere deg på vårt gratis nyhetsbrev og gratis gave .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.