3-spill å spille på Fotballbane


   Bill ParsonsThe basketballbanen er en svært allsidig. Du kan spille et spill uansett hvor mange du har. Hvis du har en gruppe eller bare noen få personer du alltid kan regne ut et spill å spille. Selv om du er helt alene kan du fortsatt benytte deg av retten og spille litt spill.

Ikke alle forstår hvor allsidig basketball er. Mange folk tror at hvis du ikke har en gruppe mennesker som du ikke kan spille et spill, men det er ikke sant. Det er mange morsomme måter å spille basketball, uansett hvem som spiller med deg.

Group Play

Let oss starte med de mest vanlige spillet – et fullskala spill. Du trenger en gruppe mennesker til å spille alle posisjoner. Spillet foregår i team. Hver team har som mål å få flest poeng.

Ulike kurver tjene forskjellige steder avhengig av hvor bildet ble tatt. De hardere skudd tjene flere poeng.

Denne type spill får du fullt utbytte av å spille basketball. Du vil få en masse mosjon og jobbe sammen som et team.

To personer Play

Når du bare har en kamerat å spille med deg kan spille en liten en mot en. Målet, som med full lek, er å få flest poeng. Mange ganger denne type spill er litt mildere og kurver score bare ett poeng uansett hvor de er laget.

Dette er en fin måte å konkurrere og vise frem dine ferdigheter. Det er også god praksis for å spille som et lag. Du får arbeide med en venn, og dere begge kan gi hverandre råd om å forbedre spillet ditt. Du vil også kunne se hvor spillet er svak.

Å spille en mot en er noe alle på alle nivåer av spillet kan gjøre siden det er mindre strenge og stive deretter en fullskala spill.

Single Games

Du kan spille spill som HORSE staving og gris med en gruppe mennesker, et par personer eller av deg selv. Denne typen spill er perfekt for å prøve ut ulike bilder og lære å skyte fra hele hoffet. De er også veldig utfordrende spill hvor du kan presse dine ferdigheter til å bli bedre.

Den grunnleggende ideen i denne type spill er å velge et sted på banen og gjøre en kurv. Hvis du gjør en kurv deretter den neste personen har til å gjøre en kurv eller annet de får et brev i arbeidet du stavemåte. Etter en savnet skutt den neste spilleren blir å velge et nytt sted som å skyte.

Spillet fortsetter inntil noen staver ordet.

Dette spillet kan spilles alene, akkurat som det ville med andre, men som en utfordring uten så mye fokus på ordet. Du kan prøve å redusere mengden av skudd du gjør fra hvert sted til du kan få det på den første try.For mer informasjon om basketball hoop og basketball mål. Se også justerbar basketball hoop .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.