4 enkle trinn for A Quality CV


   Av David Clemen1. Hvor lenge bør din CV være?

Den akseptert “visdom” er at din CV ikke bør være mer enn én side. For å være ærlig hvis du spør 100 sysselsettingen spesialister 50 vil si at er riktig og den andre 50 vil være uenige. Til syvende og sist hva arbeidsgivere bryr seg om er om å gjenoppta er lett å lese og viser ferdigheter som gjør deg passe godt for stillingen. Lengden på CV-en din bør være hensiktsmessig for deg. Med det blir sagt, ALDRI gå lengre enn tre sider. Du er ikke få betalt av ordet. Hvis relatert arbeidserfaring fyller bare opp en side som er bra.

2. Har din CV illustrerer deg som rett person for jobben umiddelbart?

Din CV er din 10 sekunders reklamefilm for produktet (deg). Personen som fyller stillingen du søker til, går bare å ta noen sekunder å se om du har kompetanse og erfaring de trenger til den åpne jobben. Være direkte og rett på sak og dont kaste bort tid på å sette i ferdigheter og erfaring som dont knyttet til stillingen du søker på.

3. Har du dobbelt, tremannsrom sjekket din CV for skrivefeil?

Det er ingen god grunn for en skrivefeil. Din CV må være perfekt. Husk at din CV den aller første inntrykk din potensielle arbeidsgiver vil noensinne få av dere. Å ha en skrivefeil i CV-en din er Kiss of Death. Sjekk din CV flere ganger for skrivefeil. Har også noen andre lese din CV, før du sender den ut. Hva du skriver ned kan gjøre perfekt mening for deg, men hvis det doesnt fornuftig å noen ellers doesnt saken.

4. Har du satt spesifikk i CV-en din?

Du må sette prestasjoner i den rette sammenheng for din potensielle arbeidsgiver. Her er et eksempel: “Jeg økte totale salget fra året før.” Det sier absolutt ingenting til potensiell arbeidsgiver. Visste du øke salg av 1 eller 1000? På den annen side: “Jeg økte omsetningen med 210 i forhold til tidligere år.” Ved å gjøre som enkel endring du er i stand til å gi den potensielle arbeidsgiveren spesifikk informasjon som illustrerer ditt bidrag til suksess for din tidligere arbeidsgiver.

For å oppsummere, være direkte og rett på sak. Bare markere kvalifikasjoner som skal hjelpe deg å få stillingen og en enkelt skrivefeil er helt uakseptabelt. Ved å følge disse enkle reglene du setter deg i en mye bedre posisjon til å lande den posisjonen du want.David J. Clemen har over 9 års erfaring med å hjelpe allmennheten finner yrkesaktive. David har jobbet som Career Rådgiver for organisasjoner som staten Massachusetts, Morgan Memorial Goodwill og Lincoln Technical Institute. Han er i dag en aktiv bidragsyter til http://www.jpcservicesinc.com en helt GRATIS online ressurs .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.