5 ting du trenger å vite før du kjøper Rental Properties


   Av Carlton JohnsonIf tenker du å gjøre et levebrød av å kjøpe leie egenskaper, så er det viktig at du lærer så mye som mulig om de mest effektive måter å gjøre det, samt ting du bør unngå.

Denne artikkelen vil hjelpe, ved å fortelle deg 5 ting du trenger å vite før du kjøper leie egenskaper. Mot slutten av artikkelen bør du ha lært noen nyttige ting som vil hjelpe deg å tjene penger fra eiendom, ikke bare i dag, men i det lange løp også.

Lets hoppe rett inn i den.

1 – Har en strategi

Du må formulere en strategi som passer for deg fra ordet gå. Det er ingen god jakt én uke etter leiligheter med ett soverom og neste uke for fem soverom hus. Du må fokusere på hva du vil få ut av en karriere innen eiendom investering, og deretter må du sette sammen en strategi og en plan rundt disse målene, og deretter fokusere fullt på å nå dem. Dont blir distrahert med noe annet, bare fokusere på hva strategien er, og i begynnelsen sikre at du holder deg til det.

2 – It er et tall spill

Dont bli lurt til å tro det første egenskapen du ser på vil være en avtale som du vil kjøpe, oppussing og leie ut for en enorm fortjeneste. Du må forstå at sannsynligheten er at du må se på flere titalls, om ikke hundrevis av eiendommer for å selv finne en som passer dine kriterier.

Psyke deg opp og være forberedt på å se på mange eiendommer. Nå, dette doesnt bety bruke timevis på veien kjører rundt 20 eiendommer i døgnet. Alt det kan bety er at du ser på 200 boliger i din lokale avis på en torsdag ettermiddag, og fra der du kan finne fem til ringe opp, kan du gå og faktisk besøke tre av disse fem, og deretter sette et tilbud i på ett eller to .

Et annet alternativ er å få noen andre som en eiendom finder å gjøre mye for å søke for deg, og du deretter bare betale provisjon når de finner du egenskaper som oppfyller dine kriterier.

3 – bli ekspert regnskapsfører

Du dont må være matematikk trollmann, men du må lære å ta hensyn til alle kostnader og vite på forhånd hva kostnadene vil trolig være. For mange nybegynnere eiendom investorer og utviklere kjøpe eiendom på under markedsverdi, bare for å finne ut at grunnen til at de klarte å kjøpe det så billig var fordi den har store problemer, og kostnadene ved å sette disse problemene rett vil være mer enn den prisen den er verdt på slutten av det hele.

4 – Kjøp på riktig sted

Hvis du kjøper leie egenskapene du trenger for å sørge for at du kjøper dem på et sted som har en historie med å levere gode leie tilbake og få ugyldig. Dont kjøpe på steder der det ikke er utleie etterspørsel, vil du bli sløse pengene dine, og vil sannsynligvis være nødt til å selge eiendommen likevel.

5 – Mål for lavt vedlikehold eiendommer

Hold deg unna eiendommer med en historie med vedlikehold problemer eller egenskaper som sannsynligvis vil gi deg vedlikehold problemer. Når du blir utleier og leier ut eiendommer, vedlikehold utgaver er en av de største sluk på din inntekt. Så hvis du kan identifisere potensielle problemet egenskapene før du kjøper dem, vil det spare deg for masse tid, hodepine og penger i det lange løp.

Hvis du følger retningslinjene ovenfor, bør du stå en mye bedre sjanse til å kjøpe leie egenskaper som vellykket gjøre deg til en gevinst fra dag one.To lære mer grunnleggende tips om hvordan å kjøpe eiendommer til leie eller utvikle seg i dagens eiendomsmarkedet besøke Investment Property Guru nettstedet, der i dag kan du også plukke opp en gratis boktittelen “The Five Rules of Property Suksess” Denne boken vil hjelpe deg å ta de rette eiendommen pengene tar beslutninger .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.