5 Viktige tips til å nyte en safe Happy Halloween


   Av Leslie GerardEach år, Halloween ledsaget av partene, trick-or-behandling og kostymer for folk i alle aldre. 31. oktober er it viktig å nyte festen med en viss forsiktighet og kunnskap som kan bidra til å gjøre dette Halloween lykkelig.

Inspisere hver del av Halloween candy. Før noen i familien din spiser godteri hentet fra trick-or-behandling, sørg for at du personlig inspisere hver brikke. Enhver candy som er åpen eller synes å ha vært åpnet bør kastes umiddelbart. I tillegg elementer som er hjemmelaget eller ikke fabrikk forseglet også bør forkastes. It er også viktig å sjekke utløpsdatoen på alle candies før de blir spist.

Ledsage barn som knep-eller-behandling. Uansett om du bor i en småby eller storby, er it viktig å følge barna i deres søken etter Halloween behandler. Hvis det er planer om å chaperone en gruppe barn, bør det være en voksen for hver to barn for å sikre at riktig veiledning er til stede. Sannferdig, kan en voksen umulig å holde et øye på en stor gruppe trick-or-treaters.

Carry en nødssituasjon kit. Når du er ute om natten, er it viktig å ha en mobiltelefon med Nødnumre en arbeidsgruppe lommelykt med nye batterier og en førstehjelp kit. Disse elementene kan plasseres inne i en håndveske eller Fanny-pack.

Hold deg innenfor kjente områder. Hvis du planlegger å være ute og om dette Halloween, sørg for at du fortsatt i godt opplyste områder som du er også kjent med. Speaking of lights, bør barn bare trick-or-treat på boliger som aksepteres tradisjonen, som vil bli synlig merkbar ved tilstedeværelse av en ytre lyset blir slått på. Unngå alle boliger som er mørk eller gi andre grunn til bekymring.

Overhold lokale lover. Hvert område har regler om datoer og klokkeslett for lure-eller-behandling, som er utformet for å fremme sikkerheten. Av denne grunn er it viktig å bli kjent med din towns portforbud og aldersgrenser knyttet til knep-eller-behandling.

Når det kommer til Halloween, er it viktig å ha det gøy sammen med familien din og fortsatt opprettholde et særskilt øye med deres sikkerhet. Med litt forethought og riktig kunnskap, kan du gjøre de kommende 31 oktober en virkelig godbitfor everyone.Leslie konsulterer for butikker som tilbyr alt fra billige bryllupet favoriserer gaver til hjemmebaserte pleie som lær renere. Leslie er også en stor fan av showet Ghost Hunters