6 Ting Hvordan Super Foreldre heve og Unleash Smart, Sunn, Happy Baby Genius


   Av Tilført av Steven YapHere er seks viktige begreper som kan gjøre en betydelig innvirkning på hvordan du samhandler med barnet fra første øyeblikk i livet.

Concept # 1. Begynn tidlig

Spedbarnet Hjernen utvikles raskt fra de tidligste øyeblikkene i livet. Læring kan og begynner så tidlig som prenatalwhile barnet fremdeles er i mors liv.

  Hvis du er gravid, og begynner å snakke til babyen din og spille klassisk musikk og fremmedspråk for ham.

Concept # 2. Make Connections

Brain krets utvikler seg og vokser gjennom å koble celler med informasjon koblinger. Jo mer informasjon koblinger, desto mer læring kapasitet.

I løpet av de tre første årene, de kreative, meget fotografiske, er sensitiv hjernen vid åpen for inntrykk av alle slag. Hjernen skanner raskt, kataloger og koblinger all ny informasjon til lagrede bilder der en organisasjon kan bli funnet. Forbindelser (synapser) dannes ved supersonisk fart leveranser og ytterligere befeste undring og nysgjerrighet i tankene til et barn.

  Lær barnet ditt gjennom så mange sanser som mulig ved hjelp Flashcards, klassisk musikk, verdens språk, sensoriske leker og spill.

Concept # 3. Bruk Quality Stimulering Now (Flashcards, musikk og språk)

Graden av hjernen regenerasjon og vekst avtar etter at et spedbarn har nådd rundt 12 måneders alder. Eventuelle celler som ikke brukes vil gradvis, naturlig dø av. Samlet nevrologiske kapasiteten er bestemt på et veldig tidlig stadium i livet.

University of Chicago friidrettsutøver Peter Huttenlocher oppdaget kritisk informasjon om hjernens vekst. Hans forskning viste akkurat hvor fort tidlig på hjernen vokser. En 28-week-old fosterets hjerne vevsprøve viste 124 millioner hjernen tilkoblinger. En nyfødt hjernevev hadde 253 millioner forbindelser, og en åtte måneder gammelt barn hadde 572 millioner.

Men veksten i antall tilkoblinger, Huttenlocher snart lært, avtok mot slutten av det første året og stabilisert seg på rundt 354 millioner per vevsprøve. Han sier:Det var rart … Det antallet tilkoblinger holdt det gående opp og opp og så begynte de å gå ned.

“Hans forskning viste at fosterets hjerne overproduces celler, og at hvis de finner en forbindelse eller enjobb å gjøre i kroppen, de dør av. Han sier at under stimulering og mangel på samhandling med omverdenen årsakene cellen døden. Fremtiden antall hjerneceller kan variere med så mye som 25 avhengig av kvaliteten og kvantiteten på berikelse tilbys til eleven. ”

  Maksimer dyrebare første tre til seks år av ditt child liv med høy kvalitet pedagogiske opplegget og kjærlige bånd tid.

Concept # 4. Undervis Begge Hjerner

Hjernen er delt lateralt i to hemispheresand selv om de er laget for å fungere sammen, har hver en enormt unik personlighet og evner.

Drs. Robert Ornstein og Roger Sperrys “split-brain” research avslørte at vi har to tydelig forskjellige hjerner: høyre og venstre. Venstre side av hjernen prosesser lineære, konkrete faktaopplysninger og er nøkkelen i språk og logikk. Høyre side av hjernens prosesser tilfeldig, kreativ, intuitiv, multi-sensoriske bilder.

Hver side av hjernen viser visse egenskaper:

Left Brain Right Brain Egenskaper Egenskaper

Bevisst forhold Subconscious bevissthet

Logiske tenkte Abstract trodde

Korttidsminne Langtids-hukommelse

Langsom inngang Fast inngang

Lineær, sekvensiell, grunn kreativ, fantasifull

Avhengig av fysiske sansene Avhengig intuisjon

syn, lyd, smak, berøring, lukt resonans med frekvenser

Senere studier har avdekket at hver halvkule inneholder noen av evnene til den “andre siden”. Moderne utdanning adresser venstre hjernens utvikling. Nå vet vi at når den høyre hjernehalvdelen er utviklet, hele hjernen er aktivert og alle områder av mentale ytelsen bedre.

Ditt barn trenger å effektivt utnytte og involvere begge halvkuler i læring med rask, leken inngang (høyre hjerne) og logikk (venstre hjerne).

Concept # 5. : Maksimer Right Brain Window

Den ytre cortex i hjernen utvikler seg fra høyre til venstre, og gir et vindu av tid der et spedbarn er primært fungerer med den høyre hjernehalvdelen.

Hjernen, som alle andre organer i kroppen, utvikler seg og vokser i en utrolig hastighet fra første øyeblikk unnfangelsen. Hjernen utvikler seg fra stammen til midbrain til ytre cortex, eller cerebrum. Som neocortex utvikler, gjør midbrain linkene til høyre hemisfæren første og ikke begynne å linke til venstre hjernen bevisst trodde helt til barnet er ca to år. Denne perioden av utviklingen er det vi refererer til som “Right Brain Window” det er ingen igjen hjernen forstyrrelser eller filtrere innkommende informasjon. Dette betyr at retten hjernen er vidåpne for læring innspill.

Etter alder tre barn begynner å aktivt skifte til den logiske venstre halvkule av hjernen. På dette punktet, dersom den høyre hjernehalvdelen som er igjen uimotsagt eller unusedor hvis et barn er i en hovedsakelig venstre-hjerne læring environmentthen venstre hemisfære vil dominere.

  Gi barnet ditt så mange Flashcards og andre typer av høy kvalitet input som mulig i løpet av 0-3 års periode. Etterpå holde høyre hjernen åpne med lekne høyre hjernen spill.

Concept # 6. : Be Happy!

Hjernen er følsomme for subtile frekvenser: lysbølger, lyd, tanker og følelser.

Den venstre hjernen arbeider med konkrete fakta tas inn gjennom ytre sensessight, lyd, smak, berøring og lukt. Retten hjernen gjenkjenner den subtile bølgen frekvenser av lys, lyd, tanker, følelser og magnetisme som ikke alltid er tydelig for de ytre sansene. Evnene til høyre hjernen er fullt explainable da forstått innenfor rammen av frekvensen. Lys, lyd, følelser og tenkte alle reiser i bølger. Disse frekvensene benyttes i høyre hjernen utdanning.

  Lær til alle child sanser, blant annet gjennom følelser og tanker. Lær hvordan du center din følelsesmessige tilstand til å reflektere fred, ro og kjærlighet til barna i din varetekt.

Right Brain utdanning potensielt låse barnet ditt potensial for å ha fotografisk hukommelse, fart lesing, flere språktilegnelse, datamaskinen som matematiske beregning, perfekt pitch musikk, intuisjon, kreativitet, oppfinnsomhet og forhånd 3D-visualisering. Hvert barn født med geniusDiscover hvordan du gi barnet ditt en Stöng fundament i Rightbrain utdanning, som vil utløse barnet gjennom genuis potensial. Please visit: http://www.wink-rightbrain.com og mer ressurser ca finnes: http://myparentinglove.com/blog