7 enkle trinn til å skape en lønnsom Ad


   Av Jason TarasiOnline annonsering på Internett etterlater mye å være ønsket. Det er pop-ups og pop-unders. Alle disse er utviklet med den hensikt å gjøre folk merke til dem. Men mange av disse annonsene bare ende opp med irriterende potensielle kunder.

Markedsførere med små budsjetter CANT råd til å kaste bort penger når de annonserer. For å optimalisere annonseringsbudsjettet ditt, må du konsentrere deg om hvordan du kan forbedre dine annonser og kopi.

Her er noen tips som kan hjelpe:

Trinn 1: Definer klare mål til annonsekampanjen

Det viktigste aspektet ved ethvert reklamekampanje er å ha et klart mål i tankene. Du kan være målrettet mot en bestemt gruppe mennesker, eller første mål kan være å målrette minst 1000 internet surfere. Har en godt definert, klar hensikt.

Trinn 2: Identifisere de mest effektive nettsteder for å oppnå målene dine

Nettsteder som er mest relevante for produktet eller tjenesten vil mer enn sannsynlig være det beste alternativet, men også vurdere større områder eller nettverk som kan målrettes mot publikum youre prøver å nå. De kan være svært kostnadseffektive. Hvis du

har flere produkter eller tjenester som appellerer til ulike målmarkeder har youll å vurdere områder som kommer alle disse ulike segmenter.

Trinn 3: Craft meldingen å passe behovene til publikum youre målretting

Dette kommer ned til forståelse publikum av nettstedene youre annonsering på. Meldingen du bruker på en teknologi sted å appellere til teknologisk kyndige kunder wont har samme appell til besøkende på en liten bedrift nettsted. Focus

kampanjen.

Trinn 4: annonsens innhold

Vær spesielt oppmerksom på innholdet i annonsen. Innholdet bør være slik at det klart skiller ditt produkt eller tjeneste fra konkurrentene. Ha en fengende overskrift. Overskriften er trolig den viktigste delen av Ad Det er hva vil i utgangspunktet ta reader oppmerksomhet.

Trinn 5: Formulere spesifikke salgsfremmende meldinger som samsvarer med mål

Den fremmende meldinger bør konsentrere seg om de viktigste salgsargumenter for produktet eller tjenesten, og har en sterk oppfordring til handling.

Trinn 6: Gjør den ønskede handlingen godt synlig

Dette sikkert doesnt bety ønsket handling bør nødvendigvis blinke, sprette eller gjøre knipser, men det skal være synlig innenfor en akseptert format for media youre bruker. Når det gjelder Internett, understreket tekst linker, “klikk her” tekst bokser og rullegardinmenyene er alle måter du kan foreta den ønskede handlingen godt synlig.

Steg 7: Lag flere versjoner av hver annonse

Lag tre eller fire versjoner av hver annonse, endre salgsfremmende meldingen, oppfordring til handling, skrift ansikter og fargevalg. Dette er spesielt viktig hvis youre gjør prisen teste eller måle reaksjonen til bestemte kampanjer. Ved

splitting annonseringen kjøpe blant ulike versjoner av kreative, kan du begynne å optimalisere annonsering dollar på meldingen som trekker mest.

Med disse tipsene vil du ikke bare være i stand til å skape en vinner og lønnsom annonsen, men du vil kunne skape en effektiv annonse som gjør det den er ment å gjøre selge dine produkter og services.Looking for kvalitet videresalg rettigheter produkter? Michael Rasmussen og Jason Tarasi eie og drive ett av Net fremste videreselge rettigheter medlemsskap. For å fange din gratis videreselge rettighetene pakken, klikk her nå – Gratis Videreselge Rights Package

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.