å bryte mønsteret av Procrastination


   Av Robert GreenshieldsIt kan ikke være vanskelig å komme opp med gode ideer, du kan være en vanlig Thomas Edison når det gjelder å finne opp og problemløsning. Men på den andre siden av ting, sette dem gode ideer til handling er stort problem i livet til mange mennesker. Noen ganger i stedet for å få disse ideene opp fra bakken vi utsette og ingenting noensinne får sjansen til å ta av. Men det er påvist teknikker som listen gjør og tar ansvar, som vil hjelpe oss å bryte den sommel syklus. Denne artikkelen leder deg gjennom en oversikt over disse teknikkene og forhåpentligvis sette deg på veien mot suksess.

 

Lage en liste over alle tingene du trenger å gjøre er kanskje ikke den mest spennende eller sexy teknikk youll komme over, men det er absolutt en av de mest effektive. Når ting ned på papiret kan du se hva som egentlig må gjøres. Den oppgaven er kanskje ikke så komplisert som du trodde, og så det kan være lettere å takle. På den annen side, kan jobben bli større enn du realisert og hva du trodde du skulle få senere kan ta mer tid enn du hadde opprinnelig tenkt å tillate. En liste gir deg også en visuell stikkordet om ting du kan være i stand til å outsource slik at du kan fokusere på deler av et prosjekt du gjør det best.

En av de vanligste årsakene til procrastination venter på at noen andre til å gjøre en del av oppgaven, gi deg et slags informasjon du tror du trenger for å utføre jobben, eller fortelle deg det er noen else ansvar, og du virkelig dont nødt til å gjøre det til slutt. Men hver av disse synspunktene kan bli en maske for egentlig ikke å ta ansvar for ting du vil oppnå i livet ditt. Hvis du skulle ta ansvar du wouldnt kunne vente til noen andre å “gi deg det du trenger”, og du couldnt skyld noen andre hvis du skulle skje til å mislykkes. På den andre siden, hvordan kan du virkelig føle resultatnivå om en oppgave er fullført, men du måtte stole på noen andre å gjøre en del av det skje? Ved å ta eierskap til oppgaver for hånden, dreper du noen grunn til å utsette andre enn det faktum at du kanskje ikke ønsker å gjøre oppgaven. Hvis det er tilfelle, være ærlig med deg selv og spørre om youre innstillingen rett type arbeid ut selv.

Utsettelse kan bringe masse stress og angst, men mot et prosjekt med et par enkle verktøy som en liste eller bare bestemte seg for å ta ansvar kan hjelpe deg å bryte ned den virkelige grunnen youre ikke gjør hva du trenger å gjøre og kan bidra du bryter mønsteret av procrastination.Robert Greenshields er en markedsføring suksess trener som hjelper bedriftseiere og fagfolk som er frustrert over at theyre arbeider for mange timer for lite belønning. Registrer deg for hans gratis tips om å tjene mer og jobbe mindre på MindPower Marketing