Baby Names og sunt svangerskap


   Av Ajeet KhuranaBeing gravid er en av de største milepælene i woman liv. I det øyeblikket du forstår at du er gravid vet du at livet vil aldri bli den samme igjen. I brøkdelen av et sekund en million ting går gjennom hodet ditt. Hva må jeg gjøre? Er det en gutt eller jente? Hva skal jeg å nevne det? Ganske mange gravide kvinner – både ung og gammel – begynner å legge vekt på hvem som ville være lettere personen å fornærme – Mabel eller Mary når du tenker på barnets navn faktor alene. Graviditet er en tid hvor tankene dine stadig kjører en mil litt om hva denne nye endringen vil få for deg.

Det første du må gjøre når du oppdager du er gravid, er begynner å finne ut om trinnene du bør ta for å ha en sunn graviditet. En woman helse krav når hun er gravid er mye høyere enn normalt. Du er under krevende fysisk og følelsesmessig stress. De fleste av ernæring vil bli kjørte av en helt annen person. Mosjon og helse og sikre at du får nok næring er mye viktigere i løpet av svangerskapet enn noen annen gang i livet ditt. Sett til side andre saker, men ikke av mindre betydning, som baby navn før du har lært metoder du kan bruke til å holde seg friske gjennom hele svangerskapet.

Det er viktig at du er regelmessig i besøk til en helsearbeider som en OB-gynekologi eller jordmor. Du må jobbe dette i timeplanen din hvis du jobber ut av hjemmet. Din helse utøver vil overvåke hele svangerskapet fra begynnelse til slutt og informere deg om alle de rutinemessig testing du trenger. Dont glemmer å stille spørsmål på besøk. Spesielt hvis du er en første timer, vil du ha spørsmål til hvert besøk. Klar deg selv for lenge vente på at du må gjøre når du besøker OB-gynekologi. Disse har vakt leger og babyer er ikke alltid født etter arbeidstid som i venterommet ønsker. Det er flere fulle venterom med tomme doctor kontor på OB klinikken enn i noen annen praksis. Nå ville være en god tid til å tenke baby navn, når du har tid. Sjansen er din klinikk vil ha et par bøker som satt rundt også.

Prenatal vitaminer er et annet must. Og her, bør du også investere i faktiske prenatal vitaminer. Din lille bambino trenger dem like mye som du gjør, så du skal doble seg på de tingene du vanligvis tar. Folsyre er et biggie også. Forskning viser at folat mangelfulle moms, det er en høyere forekomst av ryggmargsbrokk i babyer. Start disse også før du peke ut en baby navn. Din helse er et prioritert; navngi barnet er en del av et senere tidspunkt.

Det er flere andre ting som påvirker en woman helse når hun er gravid. Klokken er nå å få en lege og begynne å ta vitaminer. Disse trinnene vil hjelpe deg å starte på høyre note.The forfatteren Ajeet Khurana er en web-entusiast og anbefaler at du besøker Meaning of Names and Womens Health and Better Self .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.