Be Yourself i Augusta, Georgia


   Av Tim StewartOne utfordring at mange folk møter når de velger å flytte inn i et samfunn er det bekymring for at alle vil være lik; theresa forstand at samfunnet leve er noe som skjer i motsetning til mangfold. For de som verdsetter mangfold av ånd, etnisitet, tanker og ideer, kan ideen om å bo i et nabolag samfunnet være litt urovekkende.

At The Riverwood Plantation i Augusta, Georgia, ble designet med tanke på dette. Beboere på The Riverwood Plantation finne at det er en rekke unike nabolag som passer inn i deres samfunn, sammen med offentlige områder, parker butikker og butikker, kafeer og kontorlokaler, der de kan komme sammen med sine naboer for uformelle sammenkomster og i dybden samtaler.

Et annet element som optimaliserer mulighet for beboerne i Riverwood Plantation å komme sammen, snakke og samhandle mer er at veier er smale. Som et resultat av flere mennesker komme seg rundt til fots, på sykkel eller golf cart og there er langt mer interaksjon mellom naboer. Mens mangfoldet blir verdsatts, it ikke holdt opp på en slik måte at det forstyrrer fellesskapet i stedet beboere synes at de – og deres naboer – er i stand til å kommunisere og komme å verdsette hverandre for hvem de er.

Men det doesnt bety at likesinnede mennesker dont bevege mot tilsvarende områder i Riverwood Plantation samfunnet. Naboer som kommer sammen i Amberly nabolaget, for eksempel dele et ønske om å leve i et byhus med et vedlikeholdsfritt utvendig og behagelig luksus. Den Middleton nabolaget tilbyr sine innbyggere en sjanse til å leve i sine egne mindre, bungalow stylet hjem mens The Founders Village er hjemmet til de som ønsker å ha privatlivet og sikkerheten til gated eiendommer samtidig å kunne komme sammen med andre og nyte noe av en liten by følelse.

Denne følelsen av en liten by samfunnet er videre gitt av skoler innenfor Den Riverwood Plantation, sammen med rekreasjonsmuligheter fra svømming og leker i bassenget for å fiske til å nyte naturstier og tre ni hulls golfbaner hver designet av PGA-legender.

Med andre ord, selv om Riverwood Plantation tilbyr samfunnet å bo og et bredt utvalg av alternativer for de som velger å bo der og derfor tiltrekker en sammensatt gruppe av beboerne, er det vanlig bånd fra et medlem av fellesskapet til neste. Beboere nyte en avslappet, laidback livsstil, verdier aktivitet og tid med sine familier og ha et sted hvor de kan komme sammen som venner mens de fortsatt er seg selv.

Enda viktigere er imidlertid tilbyr The Riverwood Plantation beboerne rikelig med muligheter til å komme sammen, vokse som familier, og vet at de vil bli konfrontert med færre konflikter og mye av kaoset opplevde i verden i dag. Med sikkerhet og samfunnet blir i forgrunnen av planleggingen av Riverwood Plantation, beboerne er i stand til å vite at de er i stand til å skape liv som de ønsker å leve, og nyte den tiden at de er i stand til å tilbringe med familie, naboer og friends.Tim Stewart er en medvirkende skribent for Ideal Living magasin som dekker planlagt og gated lokalsamfunn som Riverwood Plantation samt andre emner av interesse for baby boomers. Få et gratis nummer

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.