Bellingham Washington Eiendomsmegling


   Av Pete MarksBellingham Washington eiendomsmegling har redusert eller holdt stabil de siste årene, avhengig av om du kjøper et hus, eiendom eller næringseiendom. Bellingham WA er et flott sted å bo og med sin nærhet til grensen og mellom Seattle og Vancouver British Columbia Canada er pleanty av mangfold og kultur for å gå rundt.

Bellingham Washington eiendom verdier er forventet å øke som den kanadiske valutakursen forbedrer og canadiske investorer ser etter investeringer eller et andre hjem sør for grensen. Med 2010-OL rett rundt hjørnet Whistler i British Columbia er klar for vinter-OL og eiendom verdier i det området allerede har nådd nye høyder.

Bellingham er en ideell by å leve i med en befolkning på over 70,000. En by i bukta og omgitt av San Juan Islands og fjell og mange innsjøer er det rikelig med friluftsliv å gå rundt. Med fire årstider som er mild det er en eventyrer lekeplass for friluftsliv, fiske, båtturer, fotturer, camping, snøskuterkjøring, terrengsykling og bading.

Mount Baker har noen av de beste snowboard og ski in the Pacific Northwest og hvis ikke det er nok du har Whistler i nord med noen av de fineste overnattingssteder og restauranter. I sør har du også noen snowboard og ski muligheter.

Med massevis av shopping og et stort kjøpesenter med mange kinoer på kjøpesentret og rundt byen er det alltid noe å gjøre. Mount Baker Teater har ofte konserter, skuespill og konserter.

Bellingham internasjonale lufthavn har daglige avganger til storbyer og direktefly til Las Vegas.

Den Bellingham Cruise Terminal har Alaska Cruise og Ferger turer. De har også dagsturer fra terminalen i løpet av sesongen til å gå ut i bukta og hval se på eller spot Orcas. De har også daglige turer til vakre Victoria, British Columbia i Canada.

Med massevis av shopping og et stort kjøpesenter med mange kinoer på kjøpesentret og rundt byen er det alltid noe å gjøre. Det er lett å tilbringe en ettermiddag i gamle Fairhaven sjekke ut butikkene og stoppe for en kopp kaffe eller iskrem.

Kjent som en høyskole by Western Washington University er sentral i Bellingham og er opptrukket mot Sehome Hill arboretet. Arboretet har rikelig med stier for fotturer, turgåing og jogging. Det eneste som Bellingham har er nok av parker for rekreasjon noen inkludere basketball og tennisbaner. Det er enda en av leiekontrakten hunden park på Bellingham Bay!

Med Whatcom Community College og Bellingham yrkesrettet Technical Institute er det rikelig med muligheter for utdanning og oppdatering jobberfaring. Arbeidsledigheten er fortsatt ganske lav, og ser ut til å bo slik. Med et mangfold av arbeidsmarkedet eller ledige jobber er det vanligvis noe tilgjengelig for mange mennesker som har en tidligere arbeidet historie.

Som du kan se en Bellingham Washington eiendomsmegler kan hjelpe deg med å finne den store investeringer nå og i future.To finne ut mer>>> Bellingham Washington Eiendomsmegling

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.