Bør FreeLife Reps Worry ?


   Av Kim KlaverThousands av FreeLife reps fremme company flaggskip, Himalayan Goji Juice.

CBC har nettopp lambasted produktet og dets skaper, Earl Mindell, sier at det product helse påstander (forebygge / kurere kreft) er falske.

CBC Goji Juice Video

Bør du bekymre hvis youre en FreeLife rep markedsføre dette produktet?

Here er en måte å avgjøre.

1. Bruker du produktet og elsker du det vanvittig?

Så du har lite å bekymre seg, fordi ingen kan ta din historie.

2. Finnes det andre, som ikke selger produktet (bare kundene, ikke reps) som elsker det vilt og wouldnt være uten den?

Så du har enda mindre å bekymre seg.

Men hvis folk fremme sine dyder er stort sett de som selger den, uten kundebase med ikke-selgere, dette produktet (eller andre) er allerede i trøbbel. Spør deg selv: vil du bruke produktet hvis du werent selger den?

År siden ble jeg kjører en super lørdag begivenhet for representanter som var markedsføre et bestemt produkt helse i kapsler. En gruppe med representanter fra et konkurrerende selskap gikk inn på møtet og kunngjorde at produktet vi var markedsføringen hadde fyllstoff i det, og hva jeg har å si til det. Alle ventet på svaret mitt.

Jeg didnt har førstehånds opplysninger om anklagen deres, men jeg elsket produktet. Here hva jeg sa:

“Jeg havent hørt det, men hvis it er sant, det beste produktet med fyllstoff i det at jeg noensinne har tatt. For det siste året, Ive sov bedre, hadde mer energi og hadde bettter fordøyelsen enn Ive hadde i de siste 10 år. Så it er ganske bra filler hvis that hva det er … ”

Alle lo, situasjonen var diffust, og jeg tok produktet for en 7 år – Etter at jeg forlot selskapet – fordi det fungerte for meg.

Vi dont vite hvorfor enkelte produkter arbeide for noen og ikke andre. Mange produkter med millioner i forskning faktisk endte opp med å drepe folk – tror Vioxx. Andre som er bare placebo har vist seg å hjelpe folk.

Spør deg selv hvordan produktet har påvirket deg og andre som ikke er avhengig av å selge det for deres inntekt. Se inn i fakta og og høre ut selskapet respons. Som kan hjelpe deg å tenke gjennom din beslutning om å fortsette å ta den, eller representerer produktet. For meg, gjorde at det hjalp meg mest forskjell.

Moral: Ikke gjør løfter eller påstander om hva produktet vil gjøre for noen andre. Vi vet bare hvordan det har hjulpet mange andre. Stick med disse historiene. Hopp prediksjonene og krav. Ingen vet sikkert hva produktet vil gjøre for noen andre, gjør de?

Når du vurderer et produkt, antyder FDA unngår de med udokumenterte saken historier eller attester og setninger som:

* Miraculous kur

* Ekstremt nyttig

* Inneholder en hemmelig ingrediens

* Ancient remedy

* Pengene-tilbake-garanti

* Krymper svulster

* Botemidler impotency

* Revolutionary

* Vitenskapelig gjennombrudd

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.