Bruk Videoer Improve Your Golf Swing


   Av Mike SchlacterThe golf instruction videoer tjene mye på å forbedre dine ferdigheter ved å spille golf hvis du er en profesjonell golfspiller. Hvis du praktiserer golf som du hobby da også du kan ta hjelp fra disse videoene for å få en feit på ryggen fra en av dine venner. Det er mange videoer på markedet noen av dem er omtalt her. Du kan også se på ebay for å finne bedre priser for disse elementene, men sørg for å få en som isolerer hva du jobber med i Golfsving det være seg en skive, krok, toppet skudd, tynne skudd, osv.

Course IQ av Butch Harmon

Dette er en av de mest populære golf instruction videoer, den er skapt av Butch, sammen med sin sønn Claude, og setter over deg informasjon om hvordan du effektivt håndtere golfspillet. Dette golf instruction video av Harmons vil lede deg gjennom de ulike ledelsen omstendigheter mens du faktisk spiller spillet, vil det også hjelpe deg i å trekke ut løsninger, og gir deg verdifulle tips for å trekke av din vanlige skudd. Kurset I.Q. presenterer en uvanlig åpning for å få en grundig virtuell coaching fra en av de mest velutstyrte golf instruction video.

Video av AJ Bonar

Det vil alltid være et øyeblikk for å verne om du lykkes i å bryte 80 hele tiden når du spiller golf. I sin eksklusive samling av golf undervisning videoer på en enkelt DVD, har AJ Bonar forutsatt at du med alle verktøyene som kreves for at du skal stadig skyte rundt omfanget av 70s. Temaene i disse golf instruction videoer er hvordan du skal mestre på kort spillet, sum poeng om bunkerslag, hvordan utvikle kraftige og nøyaktige stasjoner. Du kan høre til alle ferdighetsnivå, men denne DVD vil hjelpe deg til å kutte av slag fra poengsummen ved å konvertere deg til en bedre golfspiller.

Leadbetters Video

En annen mest populære DVD blant de beste videoene erfra nybegynner til Vinner Golfmed Leadbetter som mål å forbedre spillet av en nybegynner. Her noen datagrafikk er blandet med videoopptak innhentet fra alle sentrale vinkler, for å gi de mest distinkte forståelse av swing golf og finne den måten å rette opp vanlige feil. Noen andre viktige komponenter basert på swing innstillinger, holdning, grep og justering er også dekket i denne DVD. Gjennom prosessen undervisning av god kunst chipping, pitching, putting og bunker spille, gir Leadbetter instruksjoner for deg om prosessen med å kutte skudd utenfor poengsum som du er i nærheten av grønne. Høy kvalitet kurs strategier er svært viktig å spille standard golf. Den sentrale områder viste i denne videoen med lage en tidsplan, plukking taktiske mål, utvalg av klubber og åpenbart “sving tanker”.

Dermed kan du lett forstå hvordan disse videoene kan hjelpe deg ut i forbedringen av din spillestil forhold ved grundig analyse av hva som er riktig og hva som ikke er i spillet golf.For mer informasjon om golf instruction videoer, kan du gå til golf instruction nettsted .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.