Casas: Skal du investere i Foreclosures ?


   Av Simon VolkovHouses er beryktet for å være en smart investering i eiendommer. Selv når boligmarkedet er inne i en lavkonjunktur, verdier huset slutt rebound og nesten alltid skape profitt for hus.

I todays skjelven Eiendomsmarkedet har hus tatt en pris juling. Eksperter rapporten har boligprisene falt nesten ti prosent på landsbasis. Noen områder over hele USA har vært rammet enda hardere, med rapportert nedgang på opptil sytten prosent. Legg i millioner av foreclosure hus og it er lett å se en veldig guffen situasjon.

I realiteten har overflod av ledige hus kombinert med lav rente og redusert markedsverdi skapt et buyer marked. Mange investorer og første gang hjemme kjøpere er å gripe muligheten til å investere i distressed egenskaper som foreclosures og eiendom eid (REO) hus.

Kjøpe foreclosure husene kommer med en rimelig andel av hodepine og utfordringer. De fleste krever en betydelig mengde reparasjoner og oppussing. Noen har vært forsømt i flere år, og utsatt for hærverk. Med mindre du planlegger å holde eiendommen langsiktige eller en profesjonell hus-flipper, investere i foreclosures kanskje ikke den beste strategien på dette tidspunktet.

Før du investerer i foreclosure hus, eksperter anbefaler kjøpere å få en profesjonell inspeksjon og gjennomføre markedsundersøkelser. Prisene på hus solgt i området i løpet av de siste seks månedene kan hentes via Internett eller gjennom en eiendomsmegler. Målet med å investere i foreclosure husene er å kjøpe dem betydelig under markedsverdi. Hvis dette ikke kan oppnås, er it trolig best å videreføre avtalen.

En mindre risikabelt alternativ er å investere i banken foreclosures. Når husene ikke er solgt gjennom auksjon de får tilbake til banken. Ofte foreclosure hjem har kreditor og skatt heftelser knyttet til dem. Når disse husene blir returnert til banken, er heftelser vanligvis fjernet og huset får en ren tittel.

I tillegg gjør banken oftentimes reparerer og forbereder huset for salg. Disse utgiftene er lagt inn i salgsprisen. Andre ganger er de husene selges “as is” og reparasjonskostnadene overlates til kjøperen. For å få de beste prisene youll behøver å oppsøke banken eide eiendommer og vurdere fordeler og ulemper.

Selv REO hus har vanligvis en høyere prislapp enn foreclosures solgt gjennom auksjon, de er generelt et bedre tilbud og kan spare deg for en enorm mengde tid. Med banken eide egenskapene du wont å kaste bort tid eller penger fjerne liens. Nor, vil du møte muligheten for å måtte kaste ut den forrige hus, som er noen ganger forbundet med foreclosures solgt gjennom auksjon.

Investering i hus i todays shaky marked kan være risikabelt, men det kan også gi massiv fortjeneste på lang sikt. Ved å investere i foreclosures dag, kan du dra nytte av reduserte priser og renter. For ikke å nevne det er rikelig med hus å velge mellom. Hvis du velger å vente til markedet returer, avtaler wont være så lukrativt.

Bare du kan bestemme om investeringer i foreclosure hus er det beste alternativet for deg. Ta deg tid til å engasjere seg i due diligence og gjennomføre markedsanalyser for å avgjøre om du faktisk får et godt tilbud. Seriøst vurdere investeringsmulighet hvis du kan kjøpe hus for 20 – til 30 prosent under markedet value.Simon Volkov er en privat investor som har spesialisert seg på REO og foreclosure hus. Han tilbyr en rekke investeringer egenskaper ved engrosprisene gjennom sin frie Investors List. Få øyeblikkelig tilgang til foreclosure hjem og eiendom investeringsmuligheter på www.SimonVolkov.com .