Child Abuse-Alle Kriminalitet Verre enn dette ?


   Ved CD MohattaA barn har blitt sammenlignet med en blomst. Se på et nyfødt barn. Barnet vet ingenting om i verden. Det er så uskyldig i verden, og overrasket over at hvordan det er på dette sted. Alle disse månedene ble det så beskyttet i mother skjød og plutselig i en verden av lys ja, barnet er overrasket. Men verre kan ennå ikke kommet for de uheldige barna i verden. De kan bli misbrukt. Mange av oss tror at utenforstående misbruke barn. De fleste av oss synes om seksuelle overgrep når vi kommer over ordet barnemishandling. Men det er ikke slik. La meg fortelle deg pokker barnet kan oppleve hjemme.

Hvorfor noen foreldre misbruker sine barn er en sak for psykologer å avgjøre. For meg er det nok å si at Gud gir oss et barn til å beskytte, kjærlighet og ta opp på best mulig måte. I ordningen med Gud er det ingenting som barnemishandling. Det er som plukker opp en blomst og kastet den ned og knuse den. Forestill pinen av et barn når det er fornærmende foreldre. Morgenen bringer ikke alle heier på slike barn. De kan gis sen frokost eller ingen mat i det hele tatt. De kan være fysisk juling for en minste feil. Foreldrene har tortur hendig verktøy for slike barn. Et varmt metall, en fyrstikkeske, en pinne og andre slike gjenstander er svært hendig å true og skade et barn. Hva synes du om slike foreldre? Hva er pinen av en slik barn? Hvem er verre Hitler eller slike foreldre?

Barn trenger omsorg. Barn trenger kjærlighet og velvære. Barn trenger beskyttelse. Vennligst gi barnet ditt så mye kjærlighet at den kan fortsette med det for hans / hennes hele livet. Misbruker barn er den største synd. Hvis du noen gang i tvil om at et barn blir misbrukt, kan du rapportere til nærmeste politistasjon umiddelbart. Du kan hjelpe barn som er så unfortunate.CD Mohatta skriver tekst for myspace grafikk og myspace kommentarer. Nettstedet tilbyr oppsett, koder, spørreundersøkelser etc. for myspace brukere. Må prøve spørrekonkurranser på funquizcards .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.