Dentistry The Wonderful World of Cosmetic Dentistry


   Av Belinda SinclairCosmetic odontologi er definert som tannarbeid utføres på tennene for å forbedre utseende. It er slett ikke overraskende at kosmetisk tannbehandling er big business, fordi svært få er virkelig helt fornøyd med sin opprinnelige settet med Pearly hvite. Ever se noen av disse image makeover programmene på TV? Isnt det sant at en av de første tingene alltid taklet på bildet makeover prosessen er forbedringen på one er sett av tenner?

Nå kan noen trenger bare et snev av hvithet på grunn av spising, drikking og røykevaner, mens andre krever mer drastiske kosmetisk tannbehandling tiltak som nesten alltid tilfellet når du har chipped, feiljustert eller manglende tenner. Så som gjelder for deg? Kanskje en titt på today ledende kosmetisk tannbehandling prosedyrer vil hjelpe deg å avgjøre.

Cosmetic Dentistry Type nr. 1 – Hva er Tannbleking?

Tannbleking er kanskje den enkleste og billigste type kosmetisk tannbehandling du kan trykke for å bare gjøre et godt førsteinntrykk. Folk velger denne kosmetisk tannbehandling løsningen hvis de bare etter å forbedre fargen på tennene og ikke noe mer. Den tannbleking Prosessen er meget enkel. For eksempel med at-home tannbleking løsninger, får du enWhitening kit. Dette vil inkludere instruksjoner og materialer for deg å lage dine egne tenner visninger, som du sender ut til en godkjent tannlege lab. Inntrykkene brukes til å opprette et tilpasset brett for deg, som du deretter bruker for å sette blekingsgel på (også forutsatt i Whitening kit). Herfra er it bare et spørsmål om å bruke Whitening skuffen og gele så ofte du vil, til du får nivået av hvite du måtte ønske.

Gjennomsnittlig pris: $ 150 og oppover per tannbleking system (inkluderer geler, skuffer, etc).

Main Positivt: billig, enkelt å utføre, enkel å bruke.

Main Ulemper: krever vedlikehold.

Cosmetic Dentistry Type 2 – Hva er Porcelain livfullt uttrykk?

Porcelain livfullt uttrykk er wafer-tynne plater av porselen som er limt eller formes til forsiden av tennene dine ved hjelp av en herding lys. Selv betraktet som en tannbleking løsning (og at de faktisk er), tilbyr dette kosmetisk tannbehandling alternativet så mye mer enn bare hvithet tennene. Porcelain dental livfullt uttrykk kan brukes for å fjerne mellomrom mellom tennene, fylle ut noen chips på tennene, og andre. Kort sagt, endrer de omrisset av tennene dine, slik at du kan blinke enperfekt settav Pearly hvite.

Dette kosmetisk tannbehandling prosedyren innebærer en første besøk til kosmetisk tannlegen der du både diskutere hva du ønsker endret i teeth utseende. Hvis all er bra, en ekstra besøk er planlagt, og på denne økten tennene blir redusert (med ca ,5 mm) og en mold for porselen livfullt uttrykk skapt. Selve produksjonen av porselen livfullt uttrykk vil ta ca en uke. Når det er klart, må du gå til tannlegen igjen for en passende (forhåpentligvis er det den første og siste montering i tillegg).

Gjennomsnittlig pris: $ 500 til $ 2000 per tann

Main Positivt: ser veldig naturlig; stain-resistant.

Main Negativt: irreversibel prosedyre; kan koret dyrt.

Cosmetic Dentistry Type nr. 3 – Hva er Dental Bonding?

Dental bonding er en form for kosmetisk tannbehandling der en tannlege kompositt fylling er brukt på tennene dine. Den bruker stort sett samme prosedyre som søker porselen livfullt uttrykk, men materialet som brukes er forskjellig. Så hva er dental composite? For å si det enkelt, er it hovedsakelig plast pluss fyllstoffer og bestemmelsesord som tjener til å øke den generelle kjennetegn ved denne plast. Som sådan er det ingen, enkel oppskrift for dental composite fordi sammensetningen avhenger av hva som kreves. For eksempel, hvis du vil dental bonding gjort på fortennene, behovet for en bedre og mer naturlige farger er nødvendig (i forhold til, si, dental bonding for Kennel Klub). Som sådan er fyllstoff og bestemmelsesord lagt til plast vil være de som forbedre composite farge.

The dental bonding Prosedyren krever en første konsultasjon med tannlegen din, etterfulgt av en reduksjon økt(dont glemme, tennene må reduseres litt fordi dental sammensatte behov som skal legges til tennene). På samme besøk, kan dental bonding behandlingen finner sted.

Gjennomsnittlig pris: $ 200 til $ 600 per tann

Main Pro: inexpensive; kan oppnås i en tannlegetime.

Main Con: bare bra for mindre tenner feil.

Cosmetic Dentistry Type nr. 4 – Hva er tannimplantater?

Tannimplantater er for dem utover bare ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk. Dette restorative kosmetisk tannbehandling prosedyre er valgt av folk som ønsker å erstatte en hel tann (eller flere mangler tenner). Et tannimplantat prosedyre ofte samtaler for innsetting av titan skrue inn i kjevebeinet. (Titanium brukes fordi det er antatt at mononucleate cellene som er ansvarlig for beindannelse faktiskkobler til dette elementet.) Når dental implantat er på plass, et par måneder somutvinning tid(eller integrering tid) er nødvendig. Etter dette er en midlertidig krone utstyrt slik at tannkjøttet komme til å vokse rundt kronen og danne en naturlig form. Etter dette er den faste kronen plasseres.

Gjennomsnittlig pris: ca. $ 2500 per implantat

Main Pro: nærmest mulig erstatning til naturlige tenner

Main Con: ekstremt dyre; suksess priser i stor grad avhengig kjevekirurg dyktighet.

Kosmetisk odontologi er mange ting for ulike mennesker. Som alltid vil dine personlige behov og budsjett hjelpe deg å avgjøre hvilket alternativ til choose.Belinda Sinclair utdanner kvinner og menn til å øke Wow Factor gjennom personlig utvikling og bilde makeovers. Besøk http://www.novawhite.com/?source=is10 for utrolig rimelig profesjonell tannbleking systemer .