Denver Broncos – fotballstadium Loved by America


   Av Freddie BristerAmericans elsker NFL akkurat som de elsker baseball. Det er ikke bare det perfekte tidspunktet for å spise pølser og popcorn mens du heier på stativet, det er også det perfekte tidspunktet for å gi støtte til dem som gjør sitt beste for å gi ære til en stat. Hva er ikke å elske om NFL? Når du faktisk er det sport som gir deg adrenalinkicket og den holder deg på bena hver gang en rote oppstår. Videre er det beste her er bare å være på fotballstadion, med solen shinning lyse og vinden breezing på ansikter og gjør en perfekt blanding av lykke når du juble for hjemmelaget.

Ja, gjør stadion en stor innvirkning. Jo større stadion, jo flere tilskuere du har. Det er ikke bare hvordan stadion ser ut, men også det handler om hvor spillerne spiller. De sier det er et hjem domstol fordel når fotballspillere forsvare sitt navn på sitt eget fagfelt. Det er et visst fenomen i hver idrett hvor i ballspill spilles i hjembyen din oppretter en annen aura, og gir spillerne en god sjanse til å vinne et spill. Vel det er ikke nødvendigvis følger, men mesteparten av tiden spillerne vinner når spilles på deres hjemby.

Det er store fotballstadioner i Amerika. Blant dem er:

1. Mile High Stadium-Dette var tidligere hjemmet hoffet til Denver Broncos. Det er ikke bare et fotballstadion, men det er også lekeplass av sine baseball og fotball-lag. De har vært betraktet som en fotball helligdom i alle de årene det servert for fotball på grunn av sin høye tall i å selge ut billetter til kampen. Den har en kapasitet på 76123 som i 1980.

2. Texas Stadium-Denne ble bygd for Texas Cowboys fordi deres tidligere eiere ønsket å ha egne felt. Når deres samfunnet godkjent det, startet byggingen i 1969 og Cowboys scoret sitt første poeng i dette området rundt 1971. Det anses unik på grunn av dens form (hvor den er delvis lukket, og den har en åpning i midten). Den har en kapasitet på over 65.000.

3. Orange Bowl-Dette er et av stadionene som vil ha gjort historie i fotball. Det er hjemmet hoffet til Dolphins. Tidligere kjent som Burden Stadium, this 74476 kapasitet, har vært en stor fabrikk for gevinster av laget sitt, samt deres NCAA lag.

4. Paul Brown Stadium-Dette er en av de beste stedene å holde en fotballkamp. Deres struktur er fantastisk og det har ført mye underholdning til fotball-fanatikere i Ohio. De har gode fasiliteter og det er en av favoritten i bygning og struktur i Amerika.

Det stadioner nevnt ovenfor er enten eksisterende eller revet men Denver Broncos, Texas Cowboys, Miami Dolphins og Cincinnati Bengals bør alle være stolte av disse strukturene. Disse strukturene er ikke bare faktorer i å vinne, men det er der fotball historien utfolder seg. Det er et sted hvor det brøl høres ut loud.Freddie Brister er en stor fan av NFL og Denver Broncos. Sjekk ut hans Denver Broncos Merchandise

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.