Det lønner seg å være negativt da ved hjelp av nøkkelord


   Av Adrian BoldMany advertisers hjelp Google lønn per klikk-annonsering system, AdWords, taper penger hver eneste dag ved å unnlate å gjøre en enkel ting; theyre ikke bruke negative søkeord.

Hva er et negativt søkeord?

Itsa ord eller uttrykk som du legger i kampanjen eller annonsegruppen for å hindre at annonsen blir vist som svar på et søk som kan være relevant for deg. Let utseende på en rask eksempel:

Du kjører et nettsted som selger digitalkamera, men ikke digitalkamera batterier. Så det siste du ønsker er at batteriet søkeren å klikke på annonsen din.

Du kunne bare by på den eksakte setningendigitalkameraerog lignende for å redusere risikoen, men hvis du ønsker å få den rette balansen mellom maksimal eksponering, men unngå irrelevante klikk, så jeg foreslår at du bruker en kombinasjon av setning samsvarer med rikelig av negative søkeord kastet inn i miksen.

I eksemplet ovenfor, kan du by på “digitalkamera”, men legger tilbatteriersom et negativt så forhindrer at annonsen vises for et søk som inneholder dette ordet.

Hvorfor bry seg?

Ganske enkelt youll spare penger og øke konverteringer for AdWords-kampanjen.

Google belønninger relevans betyr at i svært enkel form, jo høyere du kan få Klikkfrekvens (CTR) for mer relevante annonsen anses for å være. Som en konsekvens er det fullt mulig for en annonsør i posisjon # 1 skal betale mindre enn annonsører i lavere stillinger som havent jobbet så hardt for å optimalisere kampanjene sine. Åpenbart om vårebatteri søkerdoesnt klikker på annonsen (og hvorfor skulle de det?) Da CTR vil lide.

Derimot gjør de klikker på annonsen. Dette er hva jeg kaller ennysgjerrighet klikk. OK, led CTRen hasnt men budsjettet sikkert har. A wasted click combined with quality scoring, means your campaign has just taken a real knock.

Hvordan finner du negative søkeord?

There mange måter å flå denne katten, men like så mye med Search Marketing, begynner den med gode søkeord forskning.

Forskning søkeordene deretter kopiere disse til en ny tekstfil eller regnearket. Jeg da søke og erstatte (med mellomrom) mitt primære setninger og ord som er relevante. Dette går deretter ord og fraser som er irrelevante for vår kampanje, dvs. vår negative søkeord.

Denne prosessen kan ta litt tid å arbeide seg gjennom og finpusse. It er viktig å være sikker på at det youre igjen med er en liste over ord / uttrykk som du definitivt wouldnt vil at annonsen skal vises for.

Den tiden du bruker til å identifisere negative søkeordene vil være vel verdt investeringen, og vil betale deg tilbake mange ganger. Du vil begynne å se CTR klatre, redusere kostnader og øke konverteringer. Det er hva du ønsker fra AdWords-kampanjen isnt det? Adrian Fet arbeider for Impact Media Ltd, spesialist i betaling per klikk ledelse. De arbeider med et bredt spekter av britiske bedrifter å hjelpe dem til å tjene mer penger fra PPC .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.