Do Foreldreomsorg – Aktiviteter ?


   Av Dave LowParenting er sikkert ikke lett. Det er hardt arbeid at mange mennesker ikke er forberedt for å kreve ansvar, forpliktelse og uselviskhet. Det er trolig den viktigste jobben på jorden og ikke alle er kvalifiserte.

Foreldre involverer mange ulike funksjoner som arbeider individuelt og likevel også arbeide balansert sammen for å påvirke et child personlighet. Det er en konstant prosess med å heve noen, utdanne og påvirke dem, fra fødsel til de når voksen alder.

Det er jeg tror ingen eksakt riktig eller gal måte å øke dine barn, men en av de viktigste tingene du kan gjøre er å gi barn et godt eksempel på selv å følge.

Og hva med Misbehavior?

Misbehavior er en av de viktigste signalene for deg som forelder at barna føler at viktige behovene deres blir ikke ivaretatt, eller møtt. Det er veldig lett å glemme dette når en forelder er bare fokus på å korrigere atferd problemer utover dagen.

Prøv å fokusere på andre ting, slik som deres glans, endre foreldre rolle fra bestyrer til en trener som de respekterer.

Mange foreldre synes å ha to forskjellige måter å forsøke å styre en childs misbehavior: De er helt flau når misbruk skjer på et offentlig sted, men når det samme problemet skjer hjemme de ser ut til å bare ignorere det.

Som rollemodeller vi trenger for å innpode et klart sett grenser og rammer som er konstant så ikke å ha et tåkete regelverk. Vi er også foreldre må skrive noe ned for oss å huske, så vi ikke glemme. Ofte foreldre flyr av skaftet når en childs misbehavior skyver våre knapper.

Er respekt egentlig så viktig?

Respekt er grunnlaget for foreldre. De foreldre som tidlig i sin child liv straffe handlinger disrespect er langt mer sannsynlig måtte håndtere ting, som for eksempel temperament tantrums senere i tid.

Barna lærer mye mer av deg enn du tror. De er som små opptakerne spille inn ting du lett glemmer eller dont selv tror du har sagt eller gjort. Du må være på tå hev hele tiden rundt barna.

Som respekt er grunnlaget for foreldre, disiplin er grunnlaget for respekt.

Disiplin er hard og smertefull, men barn kjærlighet og respekt for foreldre som søker den riktig. Når disiplinere barnet prøve å huske å ikke gå overbord. Til alle tider barnet skal føle seg respektert, trygg og brydde seg om da med deg.

Kvaliteter barna vil emulere og respekt er medfølelse, tillit, vennlighet, og selvstendighet for å nevne noen. Som forelder, husk alltid på å behandle barnet ditt som du ønsker å bli behandlet.

Foreldre er aldri en enkel jobb, men du kan ta et annet syn, og ser det som et eventyr og aldri et kjedelig øyeblikk. Du virkelig kan nyte dine barn og være stolt av sine ferdigheter.

Foreldre handler ikke bare om barn, er it også om parents.Find ut hvordan de skal takle et barn med opptreden problemer. Få en gratis 1 time mp3 nå av Dr. Noel Swanson diskutere måter å lære barnet god oppførsel .