Drikkepenger På kjøpe produkter for A New Born Baby


   Av Phil WheatleyWe alle ønsker det beste for våre barn, og hvis du har ditt første barn, vil du sannsynligvis bli enda mer utsatt for å kjøpe de dyreste elementene, som du aldri kan bruke. Et klassisk eksempel på dette er en spesiell luftslusen bleie bin du kan kjøpe for rundt $ 100/50. Ved første øyekast kan det virke som et essensielt kjøp når det i virkeligheten, for bare 16 cents/32p, kan du kjøpe en pakke på 100 bleie poser som deretter kan lett kastes.

Et annet hensyn er når du kjøper nødvendigheter som bleier, vev og lignende, går du til billigere produkter eller er det falsk økonomi. Vel, som for vev, kan vi fortelle deg at hvis du bruker dem for å tørke / tørking etter endring av barnet, er it bedre å bruke billig supermarked vev som de er tøffere og mindre sannsynlighet for å rive hvis våt. De dyrere vev blir mykere og mer egnet til å tørke nesen.

Når det gjelder bleier, er it litt mer komplisert. Ja, jo billigere de siste instans gjøre samme jobb, men fordi systemet for å holde fuktighet vekk fra baby hud isnt så god, kan du finne barnet vil være mer utsatt for utslett, som betyr å bruke mer creamand mer penger. Et annet problem er billigere bleier kan lekke om natten som vil resultere i flere søvnløse netter. Etter vår mening, hvis du har råd til det, gå for en av de ledende merkene.

Et annet eksempel hvor du kanskje vil unngå de billigste ruten flaske autoklaver. Først brukte vi en container hvor du gjennomvåt flaskene i en løsning av vann og rensing tabletter. Vi fant ut at det kunne føre til at flaskene til lukter klor og også etter en stund, kan det påvirke hendene dine og gjøre dem tørre, selv blø. Bruke en dampbåt type sterilizer var raskere, enklere og snillere til hendene dine. Det koster litt mer, men du skal bruke den hver dag i flere måneder og månedene som kommer.

Snakker om nødvendigheter, til hva slags elementer som er nevnt ovenfor ville være ideelt gaver å gi til en baby shower (en fest hvor gaver er gitt til en forelder eller baby). Noen ganger folk bruker masse penger på detaljerte gaver som kan aldri bli brukt.

Hvis du kjenner noen som nylig har fått barn så er det virkelig verdt å spørre om deres erfaringer med ulike produkter, kan foreldrene dine også være en god kilde til informasjon. Du vil finne at du kan få mange ulike valg, de kan ikke alle være riktig for deg, inkludert noen av dem i denne artikkelen, men du skal minst ha en rekke alternativer, og du kan gjøre vedtak du mener er best for deg og din baby.Phil Wheatley er en Internett-Web Designer som oppretter nettsteder som dekker et bredt spekter av fag, hones hans nettsted Baby Shower Invitasjoner inn på sentrale emner knyttet til baby produkter og ressurser