Du Floridas Amendment 1 Hva det betyr for deg


   Av Calum MacKenzieOn 29. januar velgerne snakket høyt og tydelig. Amendment 1 gikk med nesten 65 av stemmene en forbløffende prosentpoeng. Med passering av Amendment 1, vil mange mennesker få se noen store endringer i skatt regninger. Er du en av dem? Heres quick rundown på de fire delene av 1 Amendment, hva hver del er, og hvordan den kan gjelde for deg.

Del 1: Bærbarhet

Den første delen av Amendment 1 gjør at de som har mottatt en gård fritak for å overføre deres Save Our Homes fordel for et nytt hjem under visse forutsetninger. Under det gamle systemet var det mange som “fanget” i sine hjem ute av stand til å flytte fordi et trekk ville bety en drastisk økning i skattene. Den store økningen i skatt ble på grunn av den årlige 3 cap at en homesteaded eiendommen er kongelige til. Så hvis egenskapsverdiene økt mer enn 3 hvert år, en homesteaded property er taksert verdi avkortet ut på 3. Du kan se at et hus som har oppholdt seg i et hjem for flere år vil se en betydelig skattefordel ved hjelp av en lavere taksert verdi. Under den gamle planen, hver gang du har kjøpt et nytt hjem, mister du eventuelle akkumulerte skattefordel fra den gamle hjem og den takserte verdien tilbakestilt til markedsverdien av ditt nye hjem.

Under den nye endringen, få deg til å ta samlet skattefordel med deg så lenge du bruker den til en annen gård i løpet av to år. En selger som hadde gård fritak i 2007, og som enten solgt eller forlatt sin gård i 2007 vil være kvalifisert til å ta sine Save Our Homes fordelen med dem hvis de flytter til et nytt hjem i 2008 og søke om gården portabilitet. Fra 2008 og framover, kan du ta med Save Our Homes fordelen med deg så lenge du overføre det innenfor samme år eller året etter.

For å få denne fordelen, må du søke innen 1. mars 2008 til din eiendom appraiser for den nye gården fritak og for overføring av “Save Our Homes” fordelen til den nye gården for 2008.

For å dra nytte av bærbarhet, må du foreta to separate søknader én for den nye gården fritak, og en for å overføre Save Our Homes utbytte for 2008. Youll finne søknadsskjema på Florida Department of Revenue nettsted.

Here er en rask spørsmål om portabilitet:

1. Hvor mye koster portabilitet fordel verdt?

Du kan overføre opp til $ 500.000 av bærbarhet fordel til en ny gård. Hvis den nye gården er verdt mer enn det gamle, overfører du pengebeløp. Hvis den nye gården er verdt mindre enn det holde én, overfører du den prosentvise. For eksempel: den nåværende gård blir vurdert for $ 300.000, men under Save Our Homes, $ 150,000 av det er unntatt. Hvis du flytter til et nytt hjem som er vurdert for $ 500.000, din bærbarhet fordelen vil være $ 150.000. Hvis du flytter til en ny gård som er vurdert på $ 200.000, din bærbarhet fordelen vil være 50, eller $ 100.000.

2. Er endringen av gården og overføring av Save Our Homes automatisk?

Nei Du må søke for hvert fordel separat.

3. Hvordan søker jeg om bærbarhet?

Du bare slår i et utfylt søknadsskjema til kontoret i fylket appraiser i fylket der de nye gård ligger.

4. Har bærbarhet gjelder bare hvis jeg kjøper et nytt hjem?

Nei Hvis du allerede eier en annen eiendom, kan du overføre gården dispensasjon til én eiendom til den andre, og overfør Save Our Homes fordel også. Gjør oppmerksom på at Homesteaded eiendommen må være din primære bolig.

5. Er jeg kvalifisert for portabilitet i år?

Hvis du sendte til å gi opp den gamle gården etter 1. januar 2007 og krav om ny gård for 2008, youre kvalifisert, men du må filen din søknad for portabilitet av 3 mars 2008.

Del 2: Ytterligere $ 25.000 Homestead Fritak

Den andre delen av Amendment 1 er en ekstra $ 25.000 gård fritak. Fritaket er tilgjengelig for alle som allerede hevder den opprinnelige $ 25.000 fritak. For å hevde det, du dont å gjøre noe. Det vil automatisk bli brukt på 2008 likningen. I Hillsborough County, vil den gjennomsnittlige besparelser være USD 250-300 per husholdning. Dette er hvordan det vil bli beregnet:

Første 25000 av verdi fritatt for skatt

Second 25000 av verdi fullt skattepliktige

Tredje 25000 av verdi fritatt fra alle avgifter unntatt skolen skatter

Hvorfor isnt den andre 25000 verdi fritatt? Den er utformet for å beskytte byer i Florida som kan ha mange lavere vurdert eiendommen verdier, spesielt i mer landlige områder. Dersom unntaket gjaldt den andre 25000 av verdi, ville mange av disse byer og tettsteder ikke samle inn nok inntekter til å kjøre sitt lokale myndigheter.

Hvorfor andre 25000 fritak fortsatt tillate skolene skatter som skal inn? Enkle svaret er at inntektene er nødvendig for å finansiere skolene våre.

Del 3: materielle personlige eiendeler Fritak

Ifølge DOR:

Materielle personlige eiendeler er alle varer, løsøre og andre varer av verdi. Det inkluderer: Maskiner, utstyr, møbler, inventar, skilt, vindu klimaanlegg, rekvisita, leaset, lånt, lånt eller leid utstyr som brukes i en virksomhet, bobil vedlegg på leid jord (carport, screenet veranda, Florida room, etc. ) møbler og apparater i utleie egenskaper.

Den tredje delen av Amendment 1 er en $ 25.000 fritak på alle materielle personlige eiendeler. Bedriftseiere må fullføre TPP avkastning og arkiv det ved 1 april hvert år. Hvis it har bestemt at det totale materielle personlige eiendeler er mindre enn $ 25.000, du wont må filen på nytt. Den første $ 25,000 av materielle personlige eiendeler er unntatt fra beskatning under Amendment 1.

Del 4: 10 Non-Homestead Assessment CAP

Den siste delen av endringen er en 10 begrensning på vurdering av ikke-Homestead eiendom både bolig og ikke-bolig. Fra 1. januar 2008, krever staten lover at alle ikke-gården eiendom vurderes kun markedsverdi, og revurderes årlig, men endringen som følge av revurdering kan ikke overstige 10 av dagens vurdert verdi, og den takserte verdien kan ikke overstige markedsverdien. I 2009 vil eiere av ikke-gården eiendom kunne gjelde for de 10 ikke-gård vurdering CAP.

I praksis betyr det at fra 1. januar 2008, den takserte verdien av ikke-gården eiendommen vil være lik sin markedsverdi. Hvis eiendommen er utbygd på $ 350.000, vil det bli vurdert på $ 350.000 til skatteformål. I 2009 kan du søke på de 10 CAP, eiendommen vurdering ikke være noe høyere enn $ 385.000 10 over denne year er taksert verdi uansett hvor mye markedsverdien øker. Hvis markedsverdien av eiendommen er mindre enn det, deretter vurdert verdien kan ikke være høyere enn markedsverdien.

Youll finne noen skjemaer som trengs for å søke om de ulike unntakene på DOR nettsted eller på ditt fylke appraiser web site.Calum MacKenzie er REALTOR fokus på Tampa eiendomsmegling, New Tampa fast eiendom og Wesley Chapel eiendomsmegling.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.