Dubai Marina – En Dubai Property Development Guide


   Av John HillDesigned som et bysenter på vann, Dubai Marina, et av world største og mest omhyggelig planlagte kunstige waterfronts, og kan sammenlignes med det mest eksklusive waterfront property utviklingen overalt i verden. Forventes å være helt unikt, denne byen-i-et-byen tilbyr sine innbyggere et stimulerende kosmopolitisk livsstil av en urban by immaculately blandet med den fritenkende Böhmen av en marina. Det lover å være et sted hvor mennesker kommer sammen for å nyte livet til det fulle.

Dubai Marina eiendom består av høye himmel skrapere som har state-of-the-art arkitektoniske utforming, superlativ inventar og enestående fasiliteter. Alle boligområder tårnene skryte spektakulær utsikt over havnen samt Palm Jumeirah Island og Persiabukta.

– Det beste av alle verdener på Dubai Marina

Med utallige muligheter for seiling, fisking, energisk vannsport, jogging og fine dining, er Dubai Marina en pulserende hot-spot of non-stop action. Den fengslende promenaden og fascinerende vannkanten og boardwalk sammen med frodige hager og kosmopolitiske restauranter som tilbyr multi-cuisine fare skape et miljø som er samtidig fengende og forfriskende.

– The Dubai Marina livsstil

Dubai Marina eiendomsutvikling tilbyr sine beboere alle unikhet, belønningene og storheten i marinaen levende. Det er en perfekt mulighet til å nyte fordelene av en marina livsstil uten å ofre den livlighet og effervescence en chic, urban livsstil. Hvor ellers, men i Dubai Marina kan du ha friske havbrisen og uhindret utsikt over havnen samtidig opplever en livsstil de fleste tilbringer hele livet drømt om.

– Servering på Dubai Marina

Tilbyr en eklektisk blanding av retter som spenner fra 50s American diner og funky sushi barer til thai-fusion og autentiske indiske restauranter, tar Dubai Marina kunsten av middager til et annet nivå. Hvert måltid er en fest for seg selv og med spektakulær utsikt over blått vann og fargerike båter som du spiser, alle måltider er en fest ikke bare smaken-knopper, men i øynene også.

– Langsiktig avkastning garantert Dubai Marina

Med Midtøsten eiendomsutvikling boom på oppgangen, åpner Dubai opp en rekke investeringer muligheter til alvor eiendommen investor. Dubai Marina, med mange ledige boliger ligger i episenter siste eiendomsutvikling eksplosjon.

En av de mer ambisiøse selveierleilighet prosjekter som raskt finner sted, og er alle satt til å endre skyline of Dubai er Marina 101. Høge på 412 meter og består av ett, to og tre-roms leiligheter, da fullført Marina 101 vil bli anerkjent som en av de høyeste skyskrapere i Dubai.

Hver investor eller private kjøper som kjøper en leilighet i Marina 101 får en aldri tidligere hørt om garanti på 25 minimum avkastning over de tre første årene av okkupasjonen. Som en investering, er that vanskelig å slå!

– Å være en del av det hele

Strategisk plassert nær Interchange 5 på Sheikh Zayed Road, Jebel Ali Free Zone og Emaar Business Park, Dubai Marina er i sentrum av den nye, raske tempo business hub. Det marina er like prestisjefylte naboer inkludere Dubai Internet City, Dubai Media City, Knowledge Village og American University i Dubai. Til studenter, ledere og fagpersoner fra de ulike næringene, er Dubai Marina et kjært tilholdssted, et sted å chill og suge opp den spennende atmosfæren etter en hard days work.Sandcastles Eiendom har for salg en rekke eiendommer for å kjøpe i Dubai inkludert Dubai Marina Dubai eiendommen blir noen av de mest ettertraktede investering av eiendom i verden .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.