Eiendomsmegling I Florida Boom or Bust


   Av Robert LipplyIn de første årene av fast eiendom boom i Florida, dro kjøpere sprø ved synet av tomme hus og tomter for salg. Spekulanter kjøpte under bygging leilighetene, men etter 2005 raseri stilnet. Pris undercutting, fallende salg og auksjonering av Eiendommene ble så frodig som misligholde boliglån betalinger og foreclosures.

Mens strender, hjelpe fornøyelsesparker, kasinoer, nattklubber i deres nærhet gjør lukrative salget når det gjelder eiendomsmegling kjøp, men kjøperne i dag er å utøve mer varsomhet. For bargain hunters også, er tiden rett til å tjene penger på en eiendom og kontanter ut til slutt når markedet varmer opp. Diskontering er fremtredende hvor selgerne er desperate etter å få eiendommen av hendene. Massiv pris kutt i et forsøk på å lokke kjøpere resultat.

Southwest Florida vitner prisene på eiendommer på golfbaner eller i deres nærhet, eller enda nærmere vannkanten stadig stigende. Høyre arkitektur på den annen side blir trykksatt og prisene andre steder er blitt ristet fort. Meglere involvert i å selge eksisterende eiendommer konkurrerer med de som selger nyere og situasjonen blir vanskeligere for det tidligere som må konkurrere med oppgraderinger og sjenerøse insentiver av sistnevnte.

Mens mindre byer i Florida State en sterkere utvikling enn de byene med lite utvikling, blir de spart virkningen av fast eiendom bust. Florida Keys er et område som er vitne til begrensninger i nybygg på grunn av en svikt i land tilgjengelig. Naturlig å investere i bolig eiendom har også falt i respons. Men det er tilstrekkelig med meglere villig til å satse på at kjøperne vil ha kjøpekraft til å investere i en romslig andre hjem mellom Miami og Florida Keys.

I det myke markedet, forholdene er slik at det ikke er å si hva slags egenskaper vil bli slikket opp og hva vil forbli usolgt. Property auksjoner men lar selgerne å få litt avkastning på sine investeringer er svært uforutsigbar. Hvis stykke av fast eiendom er i den nedre enden av investeringen hotspot, er det en sjanse vil det bli solgt, kan for en kjøper enten leie den ut eller bygge på det. Spekulere på en større eiendom har sin risiko uten å vite hvilken vei markedet kan snu.

Ser dette et spørsmål som ekko i mange sinn er hvor lenge vil denne nedgangen fortsette? Jo høyere priset, og toppen av pick fast eiendom er kø og ved utgangen av 2008 tallene vil øke. Selv om kjøpekraften til de rike ikke har vært påvirket det er en grense som til antall boliger selv millionærer vil ønske å investere i, i Florida. Så hvor er kjøperne?

Noen av de viktigste problemene i eiendomsmarkedet investere i Florida stammer fra høye eiendomsskatt og hjem forsikringspremie som flyr etter orkaner. I tilfelle av disse var løst, Floridas Eiendomsmarkedet er alt sett av vitner en ny boom. De av oss som har vært å se trendene nøye, spesielt i Florida er enige om at det er bare et spørsmål om time.Bob Lipply selger Tampa Eiendomsmeglere men spesialiserer seg i Pinellas County Real Estate og Dunedin Eiendomsmegling .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.