En urtehage Landskap Design velges for et bestemt formål


   Av Ann MarierPeople har brukt urter i tusenvis av år i deres hverdag fra medisin til krydder folk har brukt urter. Dagens folk noen ganger henter inspirasjon fra eldre urtehage landskap design for å skape noe nytt fra en klassisk idé.

Velge urt for urtehage landskapsforming design er veldig personlig, man må planlegge ønsket fokus i hagen. Dette er en svært grunnleggende hagearbeid teori men en god en, tenker på en eneste hensikt for hagen og bygge fra det.

The Chef

En kulinarisk Urtehagen landskapet design kan kombinere skjønnheten i utendørs med sin lidenskap for matlaging. Vanlige urter som salvie, persille, hvitløk, rosmarin, oregano, gressløk, mynte og har mange flotte kvaliteter som kan nytes utenfor matlaging.

Sage er svært aromatisk, persille er vakker, hvitløk blomster og vokser lett på de fleste områder. Rosemary er også svært aromatisk, er oregano annen urt som gjør en fin buskete jordvinnende og gressløk blomstrer også.

Den Aroma-terapeut

Urtehagen landscaping design er ideell for aromaterapi. Folk kan nyte rolige effekter av urter og kombinasjoner av urter bare ved å sitte i en komfortabel stol, hengekøye, eller svinge i urtehagen.

Aroma-terapeuter kan plante gratis urter sammen til de beste kombinasjonene for humøret ekstrautstyr. En form for urtehage landskapsforming design er å plante urter i senger etter behov eller estetisk appell. Denne type container hagearbeid er også ideell for aromaterapi.

Lavendel for eksempel er en svært vanlig aromaterapi urt, det kan plantes alene for noen formål og kan plantes sammen med andre urter i en container for å oppnå en spesiell blanding av urter.

Medicinal Herbs

For tusenvis av år mennesker har brukt urter for medisinske formål, når folk begynte å dyrke den mest nyttige urter ble urtehage landskaps design født. Folk vil ofte ha to separate urt samlinger, en som var vokst mot baksiden av deres eiendom for urter som skulle tørkes og lagres. En annen urtehagen var ofte vokst nærmere et person hjem skal brukes etter behov.

Ren nytelse

Mange Urtehagen landskapsforming design er inspirert av people er ren nytelse av urt de dyrker. Urter kan gjøre en duftende kantlinje på en plen og en vakker jordvinnende for hager. Kombinere grønnsaker, blomster og urter i en hage seng kan gjøre en meget vakker og interessant hageområde.

En måte å oppnå denne typen urtehage landskapsforming design er å vokse ting sammen som brukes sammen. Bell paprika, tomater og basilikum alle liker full sol og masse vann, de tre plantene vokser godt sammen. Mynte, sitronmelisse, og impatients alle kan være vokst sammen i skyggen for en vakker aksent under en veranda eller blomstrende shrub.Ann Marier har skrevet artikler om hage saker som fuglen problemer med å gi nyttige tips og råd. Les hennes nyeste artikler om hage design tilby en ny innsikt og ideer

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.