Familie Tid: Øyeblikkelig beskyttelse mot farlige Influences


   Av Elena NeitlichFamily tid er en nødvendighet for de som ønsker å bygge glade og sunne familier. Foreldre som tar tid til å spise som en familie, lek, lese og snakke sammen, lære barn at de uansett, at forholdet er verdt pleie, og at sterke familie obligasjoner rasen suksess.

Sette av blokker avsatt til familien tid kan være svært vanskelig for travle familier. Innen alle er hjemme fra arbeid, skole, sport og andre aktiviteter utenfor folk er lei, og spilte et brettspill virker som den minst viktige elementet på å-gjøre-listen. Men spiller et brettspill, metaforisk, er det viktigste elementet for å krysse av på listen.

Familie tid er verdifull tid når foreldre kan ta deg tid til å observere barna, følger barna sine, klemmer og kysser dem, oppmuntre, veilede og ler. Familie tid er når barna føler seg komfortabel åpning opp til foreldrene, dette er en tid når stemningen er avslappet og barn føler seg støttet, verdsatt og elsket.

Spis sammen

Studier har vist at familien aktivitet med størst positiv innvirkning på barn, er å sitte ned sammen til middag hver kveld. Fordeler for barn inkluderer læring tålmodighet (familiemedlemmer bør vente for alle å bli servert før de spiser, og ligge på bordet før alle er med), sitter stille og rolig å spise, og lytter oppmerksomt og delta i samtalen. Hvis et kveldsmåltid er umulig å planlegge, kan familier finne en annen måltid for å samle, en morsom idé er å sette på bordet seinare på kvelden når alle er hjemme, og har dessert sammen.

Barn bør inkluderes i måltid forberedelser, sette på bordet, og oppryddingen. Selv om bordskikk må læres og forsterkes, bør måltidsløsninger være en hyggelig opplevelse med fokus på fellesskap. Quick behavioral påminnelser vil forsterke gode manerer og samtale kan gjenopptas. Foreldre bør velge å være i godt humør og ikke la day problemstillinger tynge måltidet. Tross alt, dette er familiens tid!

Kreativ planlegging kan gjøre kveldsmåltid lettere å sette på bordet og rydde opp etterpå. Enkel mat og måltider tilberedt på forhånd og fryses, er gode måter å lette kveld rykke ut og hjelpe til å holde fokus på familien tid, ikke på matlaging og opprydding. I stedet for å tilbringe en time renhold på kjøkkenet etter måltidet, enkle måltider frigjøre litt tid på kvelden for samhold.

Slå av TVen og datamaskinen

Slå av fjernsynet om kvelden hjelper å sette fokus på menneskene i huset i stedet for fremmede på skjermen. Kvelden tilbrakte timer i samspill som en familie i stedet for å stirre på tv vil tjene alle stor og vil bidra til å skape varme og varige minner.

Slå av fjernsynet og datamaskinen eliminerer risikoen for at barna blir utsatt for skadelige nivåer av vold og seksuelt innhold. Eksperter hevder at vold og seksuelle bilder negativt endre hjernens kjemi av barn, noe som resulterte i permanente endringer i brains ledningene.

Sett en avslappet stemning

Bade små barn og setter dem i pyjamas. Sett på litt lett musikk som isnt risting eller støtende, dette ofte signaler litt improvisert dans fra barn, alltid god for en latter. Ingen krangler, krangling eller crabbiness. Familie tid skal være varm, glad og lykkelig. Foreldre bør være demonstrative og gi, kose, klemme og kysse ungene og hverandre. Familie tid som dette er ideelt for modellering kjærlige, type oppførsel.

Finn morsomme spill og aktiviteter

Naturen av barn skal være moro kjærlig og fleksibel og åpen for mange ideer. Coloring, brettspill, gjetter spill, skuespill, leker med dukker eller biler, og lesing er alle morsomme ting å gjøre sammen. Tillat barn for å hjelpe sette kveldens agenda. En idé basert på Montessori viktigste for læring foreslår å observere barnet og ledende ved å følge barnet.

Det finnes andre muligheter i løpet av dagen for familien tid

Kvelden er ikke det eneste alternativet for familien tid. Foreldre bør oppsøke andre ganger for å være sammen. Ta med barna på formiddagen og ettermiddagen hunden gå, invitere dem til å bli med på hagearbeid, be dem hjelpe vaske bilen eller hjelpe til med klesvask. Det er nok sant at aktivitetene skal være ferdig langsommere med barn som hjelpere, men deres lykke langt oppveier ulempene dette medfører.

Foreldre som sone ut hver kveld foran fjernsynet eller datamaskinen i timevis rane barn de nødvendige familien tid som de trenger. Det er gjerrig foreldres frihet til å velge kanal eller web surfe over å tilbringe tid med barna sine. I en blinking av øye ungene skal opp og ut av huset og foreldre vil ha resten av sitt liv til å stirre uforstående på en skjerm, alene.

Gjør en bevisst innsats for å tilbringe kvalitetstid familien sammen er avgjørende for helse og velferd for barn. Barn trenger ikke trives hvis foreldrene dont samhandle med dem daglig. Når foreldrene velger å få barn, de automatisk velger å ofre sin tid til å oppdra sine barn. Familie tid er et verktøy for foreldre som bidrar til å regulere innholdet som barn blir utsatt for og innføre sunnere aktiviteter. Utvikle sterke relasjoner med barn også skal bygge obligasjoner som vare en lifetime.Elena Neitlich er eier av Moms On Edge på http://www.momsonedge.com. Når youre lei av kamp med pottetrening, sengetid og atferdsmessige problemer, finne smarte foreldre verktøy og produkter bevist for raskt å løse vanlige foreldre problemer .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.