Fencing Equipment – Get The Right Protection


   Av K. DavisBesides en god holdning og en god mengde tålmodighet, det er mange ting at en fekter krever for å kunne gjerde. Komme i gang alt du trenger er fekting jakken, maske, hansker og netting utstyr eller en praksis våpen, som er mindre involvert enn de åpenbare kravene i konkurranse forberedelser. De viktigste gjerde våpen som blir brukt er folien, og Sabre, også kjent som Epee.

Mange klubber vil hjelpe nybegynnere med lånte dem fekting utstyr når de er med å starte opp. Når du har fullført en nybegynner kurs, vil du bli hekta, og vil ønske å få ditt eget gjerde gear. Det finnes et par forskjellige alternativer for nybegynnere.

Det første alternativet er å kjøpe utstyret stykke-klok, til du har et komplett sett. Det andre alternativet er å kjøpe en startpakke, disse pakkene inneholder alle de grunnleggende elementene i fekting krav allerede montere og solgt som en enhet. Du har en liste over nødvendige elementer, men hva gjør du med den? Før kjøp eller bruk eget utstyr er det viktig å ha en solid grunnleggende forståelse av både evne og formålet med hvert element.

The fencing Jakken er laget med den hensikt å beskytte fekter. Det er viktig å velge en jakke som er både godt laget og gir tilstrekkelig beskyttende dekning. Det finnes ingen standard minimum begrensningen i USA, er det en bestemt standard for beskyttelse i Europa, skjønt. For turneringer som er internasjonalt i omfang, slik som OL-fekting, er det større krav.

Når du er bare begynnelsen grunnleggende utstyr vil mer enn nok. De viktigste valgene du skal gjøre i denne forbindelse er om det skal gå med bomull eller syntetiske materialer. Bomull er tyngre og varmere i bruk, men er også billigere. De syntetiske materialer er av en lettere vekt, men de er dyrere.

Masken brukes for sikkerhet så sørg for at du velger en maske som er utstyrt med nok polstring, passer godt og doesnt bærer ned på toppen av hodet eller haken.

Selv om du kan kjøpe ikke-elektriske hansker, det er virkelig verdt å få en hanske utstyrt med en mansjett som du kan bruke for elektrisk inngjerding. Du kan enkelt legge kroppen ledningen til en elektrisk våpen, bruke en mansjett som er designet for elektrisk inngjerding. De kommer i alle standard størrelser og kan også fås som hansker. Dette vil gi deg en bedre passform, men kostnadene blir høyere.

For å støte, blir folie brukt. Den har en ekstremt slanke blad og en runde eller hindret kanten. Folien er beregnet for thrusting. Bladet er svært tynn, med en avrundet eller hindret spissen. Folie bladene er fleksible nok til å bøye på slående en motstander, for å unngå skader.

Fekting har en lang historie, og er en av bare fire idretter som skal inkluderes i alle moderne olympiske leker, siden den første i 1896. Fekting var også en sport i det opprinnelige olympiske leker i antikkens Greece.Fencing.Net er den ledende ressurs for idretten OL-fekting med flere tusen sider med nyheter og informasjon og flere hundre produkter tilgjengelig i nettbutikken. Besøk gjerde utstyr butikken for mer informasjon om idretten av gjerde .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.