for å bli autorisert En Google Adwords kvalifisert person


   Av Himanshu JoshiThe Internett markedsføring yrke har blitt svært konkurransedyktige i denne dag og alder. Hvis du er interessert i dykking i Internett markedsføring yrket, du definitivt vil ta de skritt som er nødvendig for å forbedre din egen legitimasjon. Dessuten, selv om du ikke er interessert i å bli en Internett markedsføring profesjonelle som sådan, hvis du eier en Internett-basert virksomhet, fungerer det faktisk din egen bedrift interesser å utnytte visse sertifisering og opplæringsmuligheter som er tilgjengelige.

I denne forbindelse ett trinn som du vil ønske å ta en titt på er opplæring til å bli en Google Adwords-kvalifisert person. Det er fire primære trinnene du må følge for å bli en Google Adwords kvalifisert person:

– Registrere seg for Google AdWords-programmet, og forblir i orden

Melde deg inn i selve programmet er veldig enkelt. Gjenværende i orden bør ikke være en utfordring. Du kan registrere deg ganske enkelt på nettet. Og å være i orden, du bare må følge de reglene som er fastsatt av Google Adwords.

– Behandle minst én AdWords-konto i minst 90 dager

For å jobbe mot sertifisering, må du håndtere minst én AdWords-konto i en periode på minst 90 dager. Dette faktisk kan være din egen konto, en konto som du opprettet for ditt eget Internett-baserte foretaket. Gjennom denne prosessen, vil du kunne se hvilke verktøy som er tilgjengelige for deg å hjelpe deg med å implementere en Google AdWords-programmet på din egen eller for en eller annen eller dine egne kunder.

– I løpet av den 90-dagers periode, bygge og vedlikeholde minst $ 1000 kr på kontoen

I denne forbindelse må du bygge og opprettholde minst $ 1000 US (eller tilsvarende i lokal valuta) gjennom kontoen. Dette tillater Google sjansen til å se at du er seriøs om å være dypere involvert i den samlede Google AdWords-programmet selv.

– Fullføre Google Adwords kvalifisert person eksamen

Det siste trinnet at du må foreta er bestått eksamen som er gitt av Google Adwords. Du er kvalifisert til å ta eksamen en gang du har fullført de tre andre tiltak som er skissert for vurdering ditt i denne article.An Internet Marketing Expert, Himanshu Joshi vil vise deg hvordan du får mer trafikk og omsetning bruker utprøvde markedsføring techniques.Watch Dette GRATIS Video å lære, “How to make $ 100, $ 300 eller $ 500 hver dag bruker Secret markedsføring Teknikker “

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.