Forståelse Baby søvnproblemer


   Av Andrew ManifieldBaby søvnproblemer er vanlig fordi babyen er fortsatt ikke klar over forholdet på natta og sover. En baby trenger en forelder å lede det gjennom alle problemer det kan oppstå fra den første måneden til sine pjokk etapper.

Vær oppmerksom på at babyen søvnproblemer kan være forårsaket av andre forhold, for eksempel kjedsomhet, sykdom, rennende nese, frustrasjon, skitten bleie, smerte, sult eller tørst, miljøfaktorer og andre individuelle årsaker. Siden barnet ditt er ennå ikke i stand til å kommunisere, må du være forsiktig med disse vilkårene for å gi dem riktig behandling umiddelbart.

Stadier av en Baby søvn Patterns

I løpet av de første tre månedene, krever en baby om 15 timers søvn. Baby søvnproblemer oppstår i denne fasen, fordi det nyfødte vanligvis oppholder seg i søvn etter bare fire timer om gangen, noe som er normalt. Dette betyr at du bør ikke forvente uforstyrret søvn for de første tre månedene, og tar denne gangen for å se barnet ditt nøye for mulige helsemessige forhold.

Vær oppmerksom på at babyen søvnproblemer og uavbrutt søvn for foreldre kan ta opptil seks måneder, men dette varierer også fra en baby til den andre. Men du kan alltid hjelpe barnet å løse disse baby søvnproblemer raskere ved å praktisere en sengetid rutine at du og din baby følge fra start.

En av de vanligste babyen søvnproblemer er motstanden til babyen til å sove. Foreldre trenger å vite om de tegn på at deres baby er trøtt eller er klar til å sove. Babyer i en alder av seks til åtte uker sover om bare to timer om gangen. Tegn på at barnet trenger å sove inkludere gni øynene, trekke i øret og andre unike tegn på at barnet ditt kan fortelle deg. Unnlate å oppdage disse skiltene kan gjøre barnet bli overtrett, gjør at han eller hun har problemer med å sovne.

Det er viktig å forstå baby søvn mønstre for å få ham eller henne til sengs når theyre søvnig. Når du mestrer disse mønstrene kan du vet instinktivt da å sette ham til sengs og dermed unngå unødvendig baby søvnproblemer. Mange foreldre glemmer å lære sine barn om forskjellen mellom dag og natt. Dette er et viktig steg i å utvikle en skikkelig sengetid rutine som må innføres så tidlig som når barnet er to uker gammel.

Baby søvnproblemer bør ikke problemer med både barnet og foreldre i lang tid. Ved å forstå søvnmønster av babyen din, lære dem forskjellen mellom dag og natt, og la dem sove på egen hånd, kan du sikre barnet ditt sover trygt hver time.Andy Manifield er eier av On Søvnforstyrrelser, forklarer site alle at du trenger å vite om søvnløshet og søvnproblemer .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.