Googles Maps – Does Your Site Need One ?


   Av Mark ScrivenIf du er involvert i markedsføringen av firmaets hjemmeside så du kan godt ha fått en oppringning på noen punkt fra firmaer som tilbyr å lage og sende inn et Google-nettsted kart på dine vegne.

Den som ringer understreker betydningen av en Google-nettsted kart og den positive fordelen til sites posisjonering i Google. Men hvor nødvendig det er for nettstedet ditt har en Google-nettsted kart? Svaret er “det kommer an”.

En Google site map er et svært nyttig verktøy som tillater et nettsted eieren tilfortelle Google hvilke sider den skal indeksere, og i hvilken prioritert rekkefølge. Men hvis området er allerede godt posisjonert i Google så det kan være lite hvis noen fordeler med å sende en Google Områdeoversikt, og det er neppe ha noen innvirkning på din eksisterende rankings.

Den virkelige verdien av et Google Site Map er hvis nettstedet bruker kompleks teknologi, har dårlig intern navigering eller leverer dynamisk innhold og du har problemer med å få innholdet vellykket spidered. På større og mer komplekse sider ved hjelp av en Områdeoversikt kunne bidra til fremme en dypere gjennomgang og sikre at stadig skiftende URLs er indeksert. It er også en nyttig øvelse når du lansere et nytt nettsted som setter den fast på Google radar.

Hvis nettstedet ditt vil ha nytte av en Google Site Map it er relativt enkel og rask å sette på plass. Hvis du har en liten og ukomplisert område så kan du gjøre det selv ved hjelp av en av de mange tredjeparts site map generator verktøy som nå er tilgjengelige (http://code.google.com/sm_thirdparty.html). For større og mer komplekse områder dette er noe som IT eller utvikling avdelingen skal allerede ha satt på plass. Mer informasjon om Googles Kart finner du her https: / / www.google.com / webmasters / tools / docs / no / about.htmlMark Scriven er MD av Turismotec Ltd, et søkemotormarkedsføring byrå som spesialiserer seg på reiser sektor . Turismotec publisere en bi-monthly travel markedsføring nyhetsbrev kalt etravel.success .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.