Guiding Teens On The Rocky Road To kvinnelighet


   Av Esther R. KaneIn denne artikkelen, Id liker å diskutere et emne veldig kjære mitt hjerte-guiding teen girls i kvinnelighet. Hvorfor føler så lidenskapelig om dette emnet? Vel, jeg var en gang mange måner siden og jeg CANT tror jeg gjorde det ut i live, og er nå en godt justert, mest-sunn kvinne. En av de tingene jeg sier til teen girl klienter mye er “Jeg håper there er ikke noe slikt som reinkarnasjon fordi jeg wouldnt lyst til å komme tilbake og være tenåring igjen!”

Im sikker youre sittende nikkende ferociously tenker: “Jeg hører deg, søster!” Og Im også gjetter at tenårene var langt fra lett og idyllisk. Im også gjetter at om youre en mor, en tante, en lærer, en rådgiver, eller rett og slett ol venn av en tenåring jente som er nær og kjær for ditt hjerte, youd elsker å være i stand å gi henne noe, noe å gjøre henne reise langs den steinete veien til kvinnelighet litt mindre vanskelig.

Men hva kan jeg muligens gi henne? spør du.

Mitt svar: mer enn du noensinne vil vite.

Hvorfor sier jeg dette?

Siden har jobbet som terapeut med tenåringer jenter og kvinner i over et tiår, har jeg lært en meget verdifull ting: teen girls trenger veiledning fra sine eldre(that er deg og meg!) For å navigere seg gjennom de utallige erfaringer og valg som møter dem i deres halvvoksen år.

Jeg tror at vi, som kvinner, stadig negere hva våre gaver er og hva were stand til, og være et forbilde for en ung kvinne som trenger hjelp og veiledning er intet unntak. Jeg har opplevd dette første hånd med min 18 år gamle søster (stor aldersforskjell mellom oss som du kan finne ut). Da hun ble født, hadde jeg aldri følt en kjærlighet så dyp og så stor. Våre obligasjonsmarkedet var umiddelbar. Jeg kan fortsatt huske å holde sin lille 8-pound legeme i armene mine på sykehuset og så inn i ansiktet hennes, og innser at denne lille personen var et mirakel.

Fordi min mor var på hennes egen, og jeg fortsatt bodde hjemme, ble jeg en slags andre mortil min lille søster. Vi var en familie på tre jenter (og fremdeles er!) Og jeg kan ikke si nok om bindingen vi alle har med hverandre-tre generasjoner kvinner med lignende gener, store intellekt, medfølelse, skjønnhet og eleganse (Im sa disse tingene, for å oppmuntre deg til også å synge dine egne priser, og de av kvinnene i familien din det føles veldig bra-prøv det!). Men vi er alle svært forskjellige og unike, og har lært å ære våre forskjeller og til og med feire dem i oss selv og hverandre.

Hvordan er dette mulig? Vel, jeg tror det har mye å gjøre med at alle tre av oss er svært nysgjerrig, åpent sinn, kjærlig og omtenksom kvinner. Og så legge til at vi alle ser kraft av å lære av hverandre. Og mens en stor del av dette innebærer å lære av våre eldste kvinnene, det går også begge veier. Jeg vet for et faktum at min søster er en av mine beste lærerne, og at jeg er også en av mine mothersand omvendt. That er skjønnheten i det-det renn i mange forskjellige retninger.

Jeg tror at dette fenomenet er like naturlig for jenter og kvinner som puster, men et sted på veien mistet vi det. Vi er imidlertid bli, en masse, Reclaiming denne vakre stilen lære av bevis på utallige ritualer-of-passasje seremonier for jenter og kvinner utført og lagt i mange åndelige tro.

I tillegg er det noen fantastiske bøker der ute som taler til denne medfødte behov for å både starte og bli innviet i, kvinnelighet, og det er for mange å liste her, men oppfordrer jeg dere til å sjekke dem ut og finne de som snakker med du og tenåringen jenter i livet ditt.

En som jeg nylig har gjennomført er basert på dette konseptet helt, med 20 women historier av tenårene og visdom de har fått siden da. Den heter “Hva Your Mama Cant eller Wont Teach You: Grown Womens Stories av Teen Years» og kan bestilles på: http://www.guidebooktowomanhood.com

Jeg vil gi dere noe å komme i gang på veien til guiding tenåringer jenter på en positiv måte.

“Esthers 10 tips til å være en guide og mentor for Teen Girls”

1. Gjøre plass i livet ditt for minst ett teen jente som du føler en obligasjon med og tilbringe tid med henne regelmessig.

2. La henne guide din samhandling og samtaler og dont anta at du må være i kontroll. Faktisk, jo mer du lar henne styre tid, desto mer fullmakt hun vil være å ta ansvar for andre områder av livet hennes.

3. Minn henne ofte av hennes fantastiske kvaliteter og egenskaper og PLEASE fokusere mest på hvem hun er som person, ikke hva hun ser ut.

4. Uansett hva hun sier eller gjør kjærlighet, hennes betingelsesløst og slipper fristelsen til å dømme. Hvis hun snuser enda et snev av skjønn kommer fra deg, kan du risikere å miste henne tillit.

5. Aldri fortell henne hva hun bør eller SHOULDNT gjør-når du er sammen med henne, la din forkynnelse i døra og bare være en venn. (En påminnelse til mødre til tenåringer-du CANT egentlig forvente å bli din daughter venn, men det fortsatt bidrar til å ikke “burde” henne.)

6. Tørk av skrekk av ansiktet ditt hvis og når hun avslører ting i livet sitt at frik ut! (Stoler på meg, kan det være mange). I stedet praksis Zen konseptet “kjærlig objektivitet” og bare “være” med henne uten reaksjon (dette kan være mest utfordrende selv for de av oss som mediterer hver dag!)

7. Del historiene dine egne tenårene med henne, selv om det gjør deg ukomfortabel, hun vil nok lære mye allikevel. Husk, dette er for henne, ikke deg. Jenter trenger å høre hva andre kvinner gjorde i lignende omstendigheter og situasjoner for å kunne foreta informerte valg.

8. Vær kritisk til media og it representasjon av kvinner og oppmuntre til ungdoms jenter i livet ditt å gjøre det samme. Hvis du ønsker litt hjelp med dette, får boken, “All Made Up” av Audrey Brashish-it er fabelaktig og it er skrevet spesielt for teen girls.

9. Gjøre morsomme ting med henne som du både fornøyelse! La ut dine egne “indre teen girl” og ha det moro! Tenåringer er vanligvis ganske gode på dette og youll begge har et morsomt (og hoje hvis youre heldig!)

10. Og til slutt, slappe av og være deg selv når du er i nærvær av sa teen girl. Du kan senke standard og være ufullkommen, feilbarlig, og selv downright goofy om nødvendig. Jenter dont trenger “perfekte” rollemodeller-det er nok av dem der ute som får dem til å sulte seg til døde og annen farlig atferd. Være ekte. Vær autentisk deg. Vær ekte og stolt av hvem du er. Jeg CANT tenke på en bedre rollemodell enn som så! Esther Kane, MSW, Registrert Klinisk ambassaderåd, er forfatter av What Your Mama Cant eller Wont Teach You: Grown Womens Stories of Their Teen Years »tilgjengelig på: http:/ / www.guidebooktowomanhood.com. Registrer deg for henne gratis månedlig e-zine for heving og inspirere kvinner: http://www.estherkane.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.